Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első szériás ford focusrol...

Első szériás ford focusrol mit tudtok?

Figyelt kérdés

18Éves srác vagyok,autót szeretnék vásárolni de nem nagyon értek hozzá hogy milyet érdemes.Nekem az 1es ford focus tetszik mint pl ez :

[link]

Azt szeretném kérni hogy mondjatok el amit tudtok az ilyen ford-ról és még ha tudtok mondani más kocsikat amik jók irjatok,köszönöm előre is.

2013. júl. 1. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Röviden:

Rossz vételt nem csinálsz. Megbízható autók, kimennek a világból is. Azonban ha teheted, nézesd meg szerelővel mielőtt megveszed. Bár elég idős amit nézel, ha mégis le lehet informálni rendszám alapján, akkor azt is érdemes megtenni. Ami 10-12 éves és 150.000 km alatt van, az jó eséllyel kamu, mivel ezekből is nagyon sok futott cégesként.

2013. júl. 4. 16:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. júl. 5. 21:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Még várok más válaszokat is,mivel mindent szeretnék tudni az ilyen autókrol.Előre is köszönöm szépen.
2013. júl. 5. 22:51
 4/5 anonim válasza:
Nagyon megbiható autók nekünk ijen vankombiba nagyon jók és jol mennek
2013. aug. 1. 22:36
 5/5 anonim válasza:
Nekem egy 2000-es évjáratú 1.6-os benzines van. Ghia felszereltséggel ami nagyon jó, ha teheted akkor ilyet keress.Egyébként én is használtan vettem, osztrák autó volt, de semmi baja a több mint egy év alatt. Egyedül a klíma eresztette el a gázt valahol, de a klíma minden autó gyenge pontja.Nagyon kényelmes és kezes autó de még 100 LE-vel sem egy versenygép.Habár az közlekedés nem is versenyzésre való.
2013. aug. 5. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!