Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motoron milyen pózban utazzon...

Motoron milyen pózban utazzon az utas?

Figyelt kérdés

A barátommal motorozni kezdtünk, és elég problémás mögötte ülnöm. Kb fél fejjel vagyok alacsonyabb tőle, viszont az utas ülés meg kb pont ennyivel van magasabban, szóval egy magasságban van a fejünk, és így a bukósisakok állandóan összekoccannak. Kivéve, ha eltartom a fejemet direkt, dehát akkor meg majd kitörik a derekam, ha ennyire homorítok, meg a nyakam is elfárad.. Meg a karom is, mert azzal így nem tudom rendesen átölelni, hanem a tankra támaszkodva eltartom magam.. különben kocc-kocc-kocc, fékezésnél kifejezetten nagy kocc lenne..

mit kellene másképp csinálnom? mit rontok el?

még soha nem utaztam motoron, csak ösztönösen így jön.

2013. júl. 1. 09:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csak egy féle pózban tudsz ha nem vagy artista. Tegyél kispárnát a bukók közé ha nem birod megtartani a fejed.
2013. júl. 1. 09:31
 2/12 anonim ***** válasza:
nem arra lett kialakítva a motor hogy a sofőrbe kapaszkodj, kapaszkodj a hátsó kapaszkodón és akkor nem ütközik össze a két sisak, mert akkor mögötted vannak a kezeid, és akkor egyenesebben ülsz, és hátrébb kerülsz egy kicsit
2013. júl. 1. 10:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Láttam azokat a kapaszkodókat is, de nem nagyon veszélyes az? így, ha magam mögött vannak a kezeim és bukkanóra megyünk, vagy gyorsítunk, hát nem biztos, hogy bírom magamat tartani, miközben megy ki alólam a motor..
2013. júl. 1. 10:45
 4/12 anonim ***** válasza:

# 3

Én a barátnőmmel úgy szoktam utazni, hogy átkarol, a hátsó kapaszkodók elég neccesek. Tapasztalat, hogy nem mindenki tudja ott megtartani magát, egyszer haveromat dobtam haza, és a fekvőrendőrön nagyon finomat átgurultam, ő meg leseggelt az útra.

Bár nekem nagyon kis motorom van, de ilyen problémával eddig nem találkoztunk.:) Igazából meg kéne tudnod tartani a fejed. Nem nehéz neked az a bukó?

2013. júl. 1. 10:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Nehéznek nehéz, meg kicsit szerintem nagy is.. dehát mindegyik annak tűnik :D
2013. júl. 1. 11:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már régen motoroztam, de a hátsó kapaszkodót nem ajánlom. Vagy ha ott akarsz kapaszkodni, akkor ezt a vezetőnek is minden pillanatban észben kell tartani, mert még egy MZ-s gyorsításnál is leszállhat az anyós... Öleld csak át szépen :)

Nem akar a barátod megtanítani motorozni? Aztán legyen az ő gondja, hogy ül hátul :)

2013. júl. 1. 11:48
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát én még a Simsonon is inkább kapaszkodtam a haveromba.

De ha valamilyen sportosabb motoron mentek, akkor életveszélyes a hátsó kapaszkodó (igaz, a legtöbb esetben nincs is ilyen kapaszkodó), én azt ajánlom, hogy hajolj oldalra egy kicsit és igy legalább látsz előre is.

2013. júl. 1. 16:15
 8/12 anonim ***** válasza:
engem is vittek már párszor ha a kapaszkodót fogtam akkor nem volt semmi baj de ha a tankot akkor ritkán koccant a fejünk a sofőrrel :) de én meg tudtam tartani magam 19 éves fiú vagyok ja és nem kis motor volt amibe hátul kapaszkodtam az egy sv650 volt aminek meg a tankot fogtam az meg egy hiosung gt650
2013. júl. 1. 21:14
 9/12 A kérdező kommentje:
:))) a barátomé is pont hyosung gt650, azon én is a tankon szoktam tartani magam.. csak hát elfáradok.
2013. júl. 1. 21:43
 10/12 anonim ***** válasza:

8 as vagyok

És melyik változat a naked vagy a sport??én a naked-en mentem :D am jó moci húz mint a b@rom :D

2013. júl. 2. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!