Motoron milyen pózban utazzon az utas?
A barátommal motorozni kezdtünk, és elég problémás mögötte ülnöm. Kb fél fejjel vagyok alacsonyabb tőle, viszont az utas ülés meg kb pont ennyivel van magasabban, szóval egy magasságban van a fejünk, és így a bukósisakok állandóan összekoccannak. Kivéve, ha eltartom a fejemet direkt, dehát akkor meg majd kitörik a derekam, ha ennyire homorítok, meg a nyakam is elfárad.. Meg a karom is, mert azzal így nem tudom rendesen átölelni, hanem a tankra támaszkodva eltartom magam.. különben kocc-kocc-kocc, fékezésnél kifejezetten nagy kocc lenne..
mit kellene másképp csinálnom? mit rontok el?
még soha nem utaztam motoron, csak ösztönösen így jön.
# 3
Én a barátnőmmel úgy szoktam utazni, hogy átkarol, a hátsó kapaszkodók elég neccesek. Tapasztalat, hogy nem mindenki tudja ott megtartani magát, egyszer haveromat dobtam haza, és a fekvőrendőrön nagyon finomat átgurultam, ő meg leseggelt az útra.
Bár nekem nagyon kis motorom van, de ilyen problémával eddig nem találkoztunk.:) Igazából meg kéne tudnod tartani a fejed. Nem nehéz neked az a bukó?
Ugyan már régen motoroztam, de a hátsó kapaszkodót nem ajánlom. Vagy ha ott akarsz kapaszkodni, akkor ezt a vezetőnek is minden pillanatban észben kell tartani, mert még egy MZ-s gyorsításnál is leszállhat az anyós... Öleld csak át szépen :)
Nem akar a barátod megtanítani motorozni? Aztán legyen az ő gondja, hogy ül hátul :)
Hát én még a Simsonon is inkább kapaszkodtam a haveromba.
De ha valamilyen sportosabb motoron mentek, akkor életveszélyes a hátsó kapaszkodó (igaz, a legtöbb esetben nincs is ilyen kapaszkodó), én azt ajánlom, hogy hajolj oldalra egy kicsit és igy legalább látsz előre is.
8 as vagyok
És melyik változat a naked vagy a sport??én a naked-en mentem :D am jó moci húz mint a b@rom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!