Nektek mennyi idő alatt melegszik be a DÍZEL autótok?
Figyelt kérdés
Most, és mondjuk télen? Milyen autó?2013. jún. 30. 19:51
11/19 anonim válasza:
Az a vicces,hogy pont nem én pontoztalak le ,de igazad van,nagy szakértő lehetsz dízel témában,ha szerinted a PD motor nem számít modernnek vagy ha úgy gondolod,hogy a gázolajat az izzítógyertya gyújta meg . Attól nagyobb élményben pedig ne legyen részed,mint a negatív ,amit adtál .
12/19 anonim válasza:
Egy szót sem írtam a pontozásról!Szóval ezt most nem értem minek és mire írtad.Én a CRDI vagy a CR TDI dízeleket sokkal modernebbek a PD dízelektől ezért írtam azt hogy a PD már elavúltak.
13/19 anonim válasza:
Az első common rail motorral sorozatban gyártott autó egy évvel korábban került piacra, mint az első PD-s VW :P
14/19 anonim válasza:
erről még nem hallottam tudnál valamit oldalt küldeni szeretek ilyesmiről olvasgatni.
15/19 anonim válasza:
Mindkettő fejlesztése nagyon régre nyúlik vissza. Az első személyautós common rail motor az a Fiat 2.4JTD-je volt 1997-től az Alfa 156-ban. Az első utcai PD a B5-ös Passatban mutatkozott be 1998-ban.
Itt egy kis történeti összefoglaló:
17/19 anonim válasza:
Macilaci osztod az észt ,de minek ? Már az 1992-es TDI golfokban ,passatokban stb volt izzító gyertya amelyik a VIZET melegítette elő! Szóval inkább először olvass utána,mert attól ,hogy Te nem tudod igenis is létezik .
18/19 anonim válasza:
Na neked aztán utolsó muszáj volt belém kötnöd gyökér !!!
Ha annyira nagy okos lennél csak mosolyognál azon amit írok ,hogy óóó de hülye .Egyébként meg minek szólsz bele én a 79 % kossal már megbeszéltem a dolgokat de neked muszáj volt belém kötnöd te debil !!!
19/19 anonim válasza:
Ja,olvastam a kommentjeidet. Ott is látszik ki a debil. Bár azzal,hogy mindenki mást akarsz h*lyének beállítani,csak azt a képet erősíti ,miszerint Te vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!