Miért ilyen agresszívek a Suzuki pártiak?
Ha valaki feltesz egy olyan kérdést, hogy milyen autót vegyen és kizár néhány autótípust köztük a Suzukit, annak miért mennek neki? Még le is pontozzák azt, aki nem Suzukit mer ajánlani, csak a rend kedvéért. Meg úgy általában ugranak, ha meglátják az Audi, Bmw, Mercedes szavakat. Agresszívek és még ők írják mindig, hogy ezeket az előbb soroltakat bunkók veszik.
A másik véglet az, hogy valakik elkezdenek Audikat és Mercedeseket ajánlgatni.
A két véglet között van néhány árnyalat nem?
Vannak Mazdák, Toyoták, Hondák, Volkswagenek, Seatok, Skodák (meg hasonlók) között is elfogadható árban autók. Ez miért nem jut az eszébe a válaszolóknak?
Egyetértek az előttem szólóval. Annál szoktak Swift-es ajánlások lenni, aki 300 körül keres olcsón fenntartható, de jó állapotú autót. Ez pedig tipikusan a Swiftekre illő kritérium.
Aki 1 millió körnékén vagy kicsivel alatta keresgél, az már nem kapja meg válasznak, hogy "vegyél Suzukit".
Amúgy meg az Audi, BMW, Mercedes trió manapság valahogy beszivárgott az országba, minden fiatal srác, akinek kicsivel több pénze van, szakadt német trióval jár. Az már nem fontos, hogy milyen állapotban vannak. A fő, hogy "occsó" volt. (tisztelet a kivételnek)
Szerintem ezért ugranak páran az ilyen "BMW-t olcsóért?" kérdésekre. 3-400 ezerből ne akarjanak ilyen kocsit venni.
"Vannak Mazdák, Toyoták, Hondák, Volkswagenek, Seatok, Skodák (meg hasonlók) között is elfogadható árban autók. Ez miért nem jut az eszébe a válaszolóknak?"
Szerintem ezeket is sokszor ajánlják, ahogy én látom.
Azért mert azoknak Suzukijuk van és gondolom érzékenyen érinti őket, ha valaki kizárja a válaszható autók sorából.
Szinte elkerülhetetlen, hogy nem találkozz egy olyasvalakivel akinek nincs véleménye a Suzukiról.
Suzuki a mi autónk. Enyém meg a banké. :D
Egyébként nekem 7 éve Ladám van és azt is sokan leszólják, de úgy vagyok vele, hogy nem érdekel.
Szerintem egy jó és strapabíró autó.
Most szeretném lecserélni egy Opelra.
vegyél suzukit utolsó :D XD.Ne hid utolsó jó a lada is.:)
Na a viccet félre téve minden ki olyan autót vesz amilyet akar csak hát azért nem árt ha a pénztárcájához mérten választ mindenki.Nekem az álmom egy toyota Land Cruiser terepjáró de mivel 15 millába kerül legalább így még akkor sem fogok azt venni ha netántán össze tudnák rakni annyi pénzt.
Igaz, mindenki olyat vesz, amilyet akar, no meg amit a pénztárca megenged. Aztán ha mégis olyat vesz, amit nem tud fenntartani, az az ő baja.
Nekem az álmom egyébként egy Alfa 156-os, de ahhoz pénz kell (nem megvenni, fenntartani!), az meg jelenleg nincs annyi, hogy biztosan megvehessem. Ezért aztán marad a Polo 86c-m, amit amúgy nagyon szeretek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!