Opel Astra F autónál a külső tükröt le lehet cserélni (téglalap alakú) oválisra? Kombatibilis vele?
Figyelt kérdés
Az autó 93-as évjáratú, és ezt nem lehet behajtani. Az oválisakat meg már gondolom igen.2013. jún. 29. 22:24
1/5 anonim válasza:
Gondolom, hogy kompatibilis vele, hiszen ugyanaz a széria, csak a tiéd a ráncfelvarrás előtti.
2/5 anonim válasza:
Az újakat sem lehet behajtani. De a felfogatási helyek facelift előtt is ugyanazok, úgyhogy természetesen rá lehet rakni.
3/5 anonim válasza:
Rá lehet rakni, csak kell hozzá a keret része is, hogy odatudd csavarozni az ajtóhoz.
Persze behajtani nem lehet, de egy kis barkácsolással ha veszel egy újabb tükör burát ami behajtható akkor valahogy betudod faragni az ajtóba csak ezekkel célszerű vigyázni.
4/5 anonim válasza:
Egyiket sem lehet behajtani Elméletileg úgy tervezték hogy baleset esetén magától kiugrik a helyéről és behajlik. Nekem egyszer sikerült kiakasztanom. El akrtam emnni az autóm mellet csak beakadtam a tükörbe és kiugrott.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor fölösleges cserélnem. Igen ez is kiugrott aztán gondoltam rá hogy cserélném behajthatóra. A régi opelokhoz miért ilyet gyártottak? Pedig hasznos lenne nem? Köszi a válaszokat!
2013. jún. 30. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!