Kiro113 kérdése:
Meg büntethet a rendőr ha rendes motoros bukósisak helyet pl egy katonai roham sisakot veszek helyette?
Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 16:35
1/2 anonim válasza:
Amennyiben megállít és megnézi a belső varrat-ban vagy a biztonsági pántban hogy van-e szabvány jelzés, akkor nem
De ha sima katonai sikakot saját magad barkácsolsz biztonsági pánttal akkor igen megbüntethet, jobb esetben figyelmeztet
Jah és ez chopperen is érvényes, nem csak más motorokon
2/2 Rezretk válasza:
Nekem is katonai rohamsisakom van tegnap megállított a rendőr és kaptam egy 20.000 ftos csekket mert +1 személyt szállítottam kismotorral. de a sisakba nem kötöttek bele pedig azthittem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!