Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használ valaki takaróponyvát...

Használ valaki takaróponyvát a c corsajához? Milyen méretü kell hozzá? Vagy hogyan kell érteni ezeket a méreteket?

Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 206-hoz használok, de az autó méreteit megtalálod a kézikönyvben, vagy interneten is fent van még valahol szerintem. Jó dolog egyébként, az enyém jégeső ellen is véd, mert buborékos, ami felfogja a jeget, de télen szoktam inkább csak használni, mivel nincs garázs .. igaz hogy kb 5 perc mire ráteszem, de cserébe reggel, ha indulni szeretnék nem kell kapargatni sem a jeget, sem a havat az autóról, csak leveszem, nagyjából összehajtom, aztán bedobom a pincébe. Az autóm pedig olyan a mellettem parkolókéhoz képest mintha nem is kint állt volna.

1 hétnél tovább ne tartsd egyébként ponyva alatt, mert befülledhet, ami szintén nem tesz neki jót, mert elkezdhet rohadni a sok nedvességtől, szóval vigyázz nehogy átess a ló másik felére.

2013. jún. 28. 21:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Az autó méreteit tudom mivel meg is mérhetem, csak azt nem tudom hogy hogyan értendő a ponyva mérete. Pl. itt is írnak három féle méretet, ezhonnan indul?
2013. jún. 28. 22:40
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Bocsi, de csak most olvastam, hogy visszaírtál. A fenti linken megtalálsz mindent.

2013. júl. 1. 12:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!