Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jawa Ideal milyen motor?

Jawa Ideal milyen motor?

Figyelt kérdés

Van értelme egy ilyenbe belefektetni? Első motorom lenne, és most olcsón hozzájuthatnék egyhez. Alkatrészt találni hozzá?

Egy Simson Schwalbe-val összehasonlítva mit lehet róla elmondani?

2013. jún. 27. 19:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Amúgy még egy kérdésem lenne: ezt könnyebb vagy nehezebb szerelni, mint egy Simson-t? Mármint a blokkjára értem.

Neten található hozzá valami leírás, vagy ez esélytelen? Én sajnos még nem találtam hozzá semmit. Csak a Mustanghoz.

2013. jún. 29. 18:14
 12/15 anonim ***** válasza:

A hirdetésben szereplőt én megvenném ha nem ilyen messze lenne. Azért mert gyári szín és a papírjai is megvannak nameg nem is drága. Énszerintem 25 ezer huf-ért már vihető lenne

Amugy hasonló a blokkja mint a mustangé. Karbija,hengerje ua. Csak pici eltérések vannak benne, hiszen ebből "fejlesztették" ki a mustang blokkját. Amugy ezek a mocik nagyon egyszerűek

Összinte leszek én sem nagyon tudom hogy melyik melyik a fojtott, fojtatlan. Talán m20as ideálok még nem fojtott (mustang blokkos) mert azután kavart be ha jól tudom a Kermi. Igaz amit linkeltem az még régebbi. Amugy nekem is utána kellene járnom hogy melyik hogy volt. Sajnos nem ideálos vagyok hanem mustangos, ezért is írtam első írásomba hogy valamelyest ismerem csak!

Nameg csak eltelt néhány év és ki tudja ki mit csinált egy motoron

2013. jún. 29. 22:25
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ. Sejtettem, hogy van tapasztalatod a Jawa-k terén, mert nagyon szakszerű válaszokat adtál. :)

Nézegettem én is a Mustangokat, ültem is egyen, de nekem kicsit kényelmetlen volt. Az Ideal-on azonban ránézésre több hely van kicsivel, úgyhogy meg fogom próbálni hazahozni. Aztán meglátjuk, mi lesz vele. :)

2013. jún. 30. 09:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Én megvenném ha lehet a forgalmiban szereplő tulajjal adásvételit írni. Aztán ha van motorjogsi (legalacsonyabb kategória elég), akkor levizsgáztatnám és mehetne rendszámmal, akár utast is szállítva. :D
2013. jún. 30. 16:46
 15/15 A kérdező kommentje:

Ez elbírna 2 embert? Lehet, hogy ráfaragna, mert én se vagyok éppen egy zörgőcsontú ember, a magam 100 kilójával. :)

Amúgy miért kellene ezt levizsgáztatni? Akkor onnantól kezdve hordani kellene műszaki vizsgára, nem?

2013. jún. 30. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!