Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek mi a véleménye az...

Kinek mi a véleménye az ültetett Ladákról?

Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 19:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%

Ha már porig ültetett Lada:

http://www.youtube.com/watch?v=zWSqsIJq08Q

2013. jún. 26. 00:46
 12/19 anonim ***** válasza:
62%

Nem értem z az ültetgetés mire jó... Rossz úton, amiből nincs hiány, lekoppan az alváz. Ha meg keményített rugókat teszel bele, szét fog rázni. A Ladáknak pont a hasmagasságuk az egyik előnyük a mai autókkal szemben. Így földúton, könnyű terepen is elboldogulnak.

Ne kövezzetek meg ezért, de amiket az első linkelt, szerintem nagyon bután néznek ki. Csatlakozom azokhoz, akik szerint gyári állapotban a legszebb.

2013. aug. 31. 21:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Tinédzserek autója
2013. szept. 23. 21:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Jó masina a Lada.

Egyszerű megbízható nyűhetetlen.

Hátránya talán a fogyasztás. 7 alá nemigazán lehet vinni.

Amúgy retrós verda hátsókerék meghajtású orrmotoros mi kell még??! Olyan a Lada nálunk mint amerikába az oldsmobil ,ha érted mire gondolok. Szerintem ha nem akarnak spoilereket ráeröszakolni akkor egész jól és olcsón fel lehet dobni őket.

2013. okt. 4. 03:08
 15/19 anonim ***** válasza:

Mondjuk a niva ültetve pont szar ,mert az nem egy városi suv aminek tökmindegy hogy megültetik-e mert csak városi.

A níva kőkemény terepjáró. És ez a piros gusztustalan... Mi ez a mikulás autója vagy mi?? Sorry de ez így őszintén jött..

2013. okt. 4. 03:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Nos ültetők és nemültetők ,létezik egy megoldás amivel a hasmagasság állítható. Úgy hívják airride.. egyszerű mint a pofon. és így az igazi :)

Egyépként én is azt vallom hogy egy szép felni egy nem szétbarkácsolt autón nagyon jól mutat.

http://www.youtube.com/watch?v=Q-Q1W5TANJw

2013. okt. 4. 03:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem inkább a JDM stilusú Ladák jönnek be, mint pl ez: [link]

[link]

2014. febr. 9. 13:37
 18/19 A kérdező kommentje:
tényleg jól néz ki :)
2014. febr. 9. 16:14
 19/19 szelepke ***** válasza:

Ültetett Lada szuper. Pályaversenyekre.

Napi használatra azonban senkinek nem ajánlom,mert rugózása akár egy bevásárlókocsié.

2014. febr. 22. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!