Kinek mi a véleménye az ültetett Ladákról?
Ha már porig ültetett Lada:
Nem értem z az ültetgetés mire jó... Rossz úton, amiből nincs hiány, lekoppan az alváz. Ha meg keményített rugókat teszel bele, szét fog rázni. A Ladáknak pont a hasmagasságuk az egyik előnyük a mai autókkal szemben. Így földúton, könnyű terepen is elboldogulnak.
Ne kövezzetek meg ezért, de amiket az első linkelt, szerintem nagyon bután néznek ki. Csatlakozom azokhoz, akik szerint gyári állapotban a legszebb.
Jó masina a Lada.
Egyszerű megbízható nyűhetetlen.
Hátránya talán a fogyasztás. 7 alá nemigazán lehet vinni.
Amúgy retrós verda hátsókerék meghajtású orrmotoros mi kell még??! Olyan a Lada nálunk mint amerikába az oldsmobil ,ha érted mire gondolok. Szerintem ha nem akarnak spoilereket ráeröszakolni akkor egész jól és olcsón fel lehet dobni őket.
Mondjuk a niva ültetve pont szar ,mert az nem egy városi suv aminek tökmindegy hogy megültetik-e mert csak városi.
A níva kőkemény terepjáró. És ez a piros gusztustalan... Mi ez a mikulás autója vagy mi?? Sorry de ez így őszintén jött..
Nos ültetők és nemültetők ,létezik egy megoldás amivel a hasmagasság állítható. Úgy hívják airride.. egyszerű mint a pofon. és így az igazi :)
Egyépként én is azt vallom hogy egy szép felni egy nem szétbarkácsolt autón nagyon jól mutat.
Ültetett Lada szuper. Pályaversenyekre.
Napi használatra azonban senkinek nem ajánlom,mert rugózása akár egy bevásárlókocsié.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!