Kinek mi a véleménye az ültetett Ladákról?
Egyre ritkábban látni már LAdákat az utakon. Kb 2 hete láttam egy nagyon szép 2107-est. Narancssárga volt, még a lökhárítók is (csak a króm csík nem volt lefestve).
Brutál hanggal ültetve. Annyira a LAdát néztem hogy szerintem elmehetett volna ott bármilyen új autó nem veszem észre. :)
Szóval szerintem nagyon jól áll a ladának az ültetés.
Néhány kép: [link]
Én személy szerint imádom az olyan autókat, amelyeket az első válaszoló linkelt. Nem csak Ladával, lehet az Suzuki, Opel, BMW, teljesen jól néz ki. Le van rakva a földre, egy szép felni alatta, és van egy szép fényezése.
Nyáladzós videó: http://www.youtube.com/watch?v=ewwLuMHz_nQ
Mondjuk amiket linkeltem azoknak a nagyrésze egy fél nap alatt vissza alakítható normál, polgári Ladává.
A gyári Ladákat én is jobban szeretem látni a forgalomban, de rohadjak meg ezek a porig ültetettek is nagyon bejönnek ha ízlésesen vannak tuningolva.
A tacskó dísztárcsás, kopott, rozsdás, vasalódeszka szárnyúakat viszont nagyon nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!