Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Venni akarok 50ccm motort,...

Venni akarok 50ccm motort, ötletek? 130 alatt!

Figyelt kérdés

Napot. Légyszi írjatok 130ezer alatt megbízható normális motor(oka)t, ami 50CCM-es, és lehetőleg keveset egyen. Köszi. Jövőhéten kezdem el a jogsit mert 16 vagyok és még csak erre lehet, ezért szeretnék venni egy motort.

A LEGFONTOSABB hogy ne 30-al menjen hanem 80 felett..

2013. jún. 25. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Véletlen se akarok beleszólni, de ha tudnátok egy kicsit többet költeni a jogsira akkor elkezdhetnéd a személygépkocsi vizsgát is (B kategória). És akkor meglesz a kocsira is meg a segédmotorra is.
2013. jún. 25. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Azt elfelejtettem odaírni hogyha most kezdenéd a B kategóriát akkor kb 17 lennél mire eljutnál a forgalmi vizsgához és az már pont elég életkorban.
2013. jún. 25. 18:09
 3/7 A kérdező kommentje:
97.05.04 biztos? Mert akkor megbeszélem.
2013. jún. 25. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Tudomásom szerint a B kategóriás jogosítvány feltétele hogy betöltsd a 17-et. Azt hiszem hogy már 17 előtt is el lehet kezdeni a vezetést az oktatóval, csak az a lényeg hogy a vizsga napján már minimum 17 legyél.

Egyébként úgy tudom a segédmotoros jogsi 40-50 körül van, a B kategória azért jóval drágább, 130-140 ezer minimum. Viszont sokkal több értelme van mint a segédmotoros jogsinak.

2013. jún. 25. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Égyébként a Kresz már akár most is elkezdhetnéd, mert a kreszvizsga 2 évig érvényes marad. Amíg nem vagy 17 addig lerakhatnád a kreszt, az elsősegélyt, és elkezdhetnéd a vezetést az oktatóval.
2013. jún. 25. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:

A legfontosabb kritériumod nem fog megvalósulni. Nem sok 50-es fog neked alapból 80 felett menni, ami meg igen, azt 130-ból nem fogod megvenni.

Ja, és 40-el mehetsz max....

2013. jún. 25. 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:
16 és fél évesen kezdheted el a jogsit,17 évesen kezdheted el a forgalmi vezetést ha jól tudom.
2013. jún. 26. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!