Melyek a legmegbízhatóbb autómárkák?
A Renault nem olasz kocsi.
Nem trágya autók, csak nem az átlag magyar embernek valók, mert az olasz kocsikkal törődni kell, karban kell őket rendesen tartani. Karbantartás igényesek. De a magyar ember akkor akar költeni az autójára, amikor megveszi, amikor befizeti a kötelezőt, a teljesítményadót, amikor tankol. Ezért nem csoda, hogy széthullanak és befosnak az olasz autók a magyarok segge alatt.
4-es
Én mondtam hogy minden autó egyforma megbizható. Ezt kizárólag az új autókra érvényes, és nem az számit, hogy papir, vagy nem, hanem hogy mennyire biztos, hogy elérsz vele uti célodig.
Elmondom neked, hogy a volkswagen DSG váltói olyan szép rendbe térdelnek lefele, hogy az valami hihetetlen, mellesleg elég szépen megtud bolondulni.
Audiról annyi, hogy nagy FAN-ja vagyok, de abba tökéletesen kínlódik az elektronika és ez mellé jön még a világ egyik legrosszabb motorkonstrukciója, ami nem más mint az 2.5-ös soros tdi-je és a mellé párosuló automataváltó.
Felhoztad a Suzukit, hogy papírból van, de mutass már egy olyan autót, ami képes annyit elmenni, mint az öreg swiftek.(ezt úgy mondom, hogy nem állok közeli kapcsolatban a suzukikkal)
Igazából nagyon nincs már olyan, hogy melyik a legmegbízhatóbb. Tökéletes autó nincsen, viszont van olyan amivel többet kell foglalkozni az átlagnál, de meghálálja később.
Legmegbízhatóbbak a Japán, meg a német márkák, tehát:
Japán: Toyota; Mitsubishi; Honda; Suzuki;
Német: Mercedes-Benz; BMW; Audi; Volkswagen; Opel
A prémiumgyártók is beismerik, hogy a prémium nem a megbizhatóságról szól már, mint ezelőtt 20 évvel, hanem a kényelemről, erőről, stb, nameg hogy legyen az embernek pénze szervizelni. És ha egy Audi elmegy 500.000 km-t, egy Suzuki meg mondjuk csak 300-at (lehet többet is), az csak azért van, mert az Audiban nagyobb motor van, és nem kopik el olyan hamar, mint egy kicsi benzinmotor mint van a Suzukiban.
Valószinüleg az első 50.000 km-ben egy Audi, BMW, Merciben, stb, hamarabb lesz olyan dolog, amitől megáll az autó az út szélén, mint egy olcsó francia kisautóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!