Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyek a legmegbízhatóbb...

Melyek a legmegbízhatóbb autómárkák?

Figyelt kérdés

Ne azt írjátok, hogy a német, a japán stb... Konkrét márkát légy szíves!

Köszönöm!

2011. ápr. 7. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Suzuki...
2011. ápr. 7. 19:24
 2/10 anonim ***** válasza:
VW
2011. ápr. 7. 19:32
 3/10 anonim ***** válasza:
VW
2011. ápr. 7. 19:36
 4/10 anonim ***** válasza:
VW, Toyota
2011. ápr. 7. 19:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Minden évben van hivatalos ADAC lista, vicces, hogy sokan a VW-t emlegetik, mikor a legvégén kullog...

Amúgy mostanában a Mazda vezet, régebben a Toyota volt az élen.

2011. ápr. 7. 19:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Mercedes W123 Mercedes W124 a világ legmegbizhatóbb autói olyanok mint a tevék viz legyen meg üzemanyag(nemmuszáj,benzin vagy gázolaj ami robban vagy ég mehetis bele étolaj,fáradtolaj midnen) és megy is
2011. ápr. 7. 20:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Hondám van, de a Toyotát mondanám! 2 Yarisom volt, igénytelen, nem kell rá költeni!
2011. ápr. 7. 20:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért a W123-mal van elég baja Csikósnak...
2011. ápr. 7. 20:23
 9/10 T5- ***** válasza:
100%

Éljen a Totalcar fétis :-)

Nem azt mondom én is szoktam rajta néha szórakozni...

De ne csak szavakkal dobálózzunk, itt van a Német Autoklub (ADAC). 2009-es hibastatisztikája:

[link]

Tudom kicsit régi, most nem keresgéltem nagyon az újabbat, ezt találtam hirtelen, de azért erre sem kell mérget venni, ez csak egy útmutatás, egy statisztika.

Szerintem az a legmegbízhatóbb autó, melyiknek gazdája van, (nem csak tulajdonosa) és folyamatosan karban is tartja az autóját, megadja neki azt ami kell, és nem úgy van vele, hogy "ráér az, el lehet még vele lavírozni idén".

Aztán a leváratlanabb pillanatban mondja azt a szóban forgó alkatrész, hogy elég volt, feladom.

Én halkan megjegyzem, német autó párti vagyok.

2011. ápr. 7. 21:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Előző válaszban van igazság, az autóról gondoskodni kell és meg fogja hálálni. Amúgy ha a logikát követjük akkor a mai napig a lehető legegyszerűbb technikákat alkalmazó márkáknak kell a legmegbízhatóbbnak lennie, hiszen ezeknek volt idejük kiforrni, tehát biztos hogy nem a BMW a Toyota meg a VW lesz az élen megbízhatóságban. Sokkal inkább Lada, Daihatsu, Isuzu és társaik. Tudom ez így furán hangzik, de ha az autó nincs telepakolva nyolczónás klímával, színes érintőképernyős kijelzővel, elektromos ablakemelővel meg ülésfűtéssel akkor kissebb a hibalehetőségek száma. Persze abban is lehet némi igazság mikor valaki az Opelt, Mitsubishit, Suzukit említi mint megbízható márkát, hiszen ők is csak a prémiummárkáknál később szerelik be autóikba a legtöbb extrát, ezért azt már kicsit kiforrottab minőségben kapják meg. Például a 10 éves S-Mercikben majdnem ugyanazok az extrák elérhetőek mint egy fiatal Astrában vagy Vectrában és az pedig biztos hogy a Merciben többször romlanak el.
2011. ápr. 9. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!