Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha autópályán megyek 260km/h-...

Ha autópályán megyek 260km/h- bemérnek a kamerák?

Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 13:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

„macilaci08 válasza:

Szerintem most itt nem asebfokozat volt a lényeg hanem csak az hogy ő 260 km/h-val ment az autópályán !”

tudom, a beírásom szarkasztikus akart vót lenni.

Kérdező, Szilágyi János rádiós barátja vett magának egy Jaguárt.

Szilágyi: - Neked, Jaguár? Aki 70-nél gyorsabban soha nem mentél?

Barát: – Igaz Jánoskám. De az érzés, hogy ha akarnék, akkor mehetnék.

Szóval értem én a gondod, de együtt nem tudok érezni veled.

Menj ki Németországba. Bár ott is 130 az ajánlott legnagyobb sebesség.

2013. jún. 25. 15:15
 12/16 anonim ***** válasza:
De a magyar utak sőt még a pálya sem alkalmas a biztonságos 150 km/h feletti közlekedésre.Ugyanis egy országban sem láttam még olyat hogy kátyús lenne az autópálya,és állatok kószálnak az elkerített autó pályán. 260 nal bele száguldozni egy kátyúba, vagy elcsapni egy véletlenül a pályán kószáló állatot nem valami kellemes.Sőt ekkora sebességnél elég ha nem jól méred fel az elötted haladó haladási sebességét és már seggbe is tetted szóval eléggé baleset veszélyes ennyivel menni.Még itt németben is ahogy tapasztaltam eddig pályán általában az emberek 150 km/h val járkálnak jó akad egy két bolond suhanc ott is aki száguldozik de kevesebb mint itthon,de legalább ott jó a minősége az útnak nem pedig a kamionok által széttapposot hullámos utak vannak.Az 5-6 fokozatot meg pont azért találták ki hogy kényelmesen alacsony fogyasztással tudjon közlekedni az ember,Nem pedig az eszeveszet száguldozásra.Az én kocsimban is 6 váltó van egy 2.2 dízel de soha nem pörgetem 4.ikben 120 nál értelmetlen csak zabálná az üzem anyagot.
2013. jún. 25. 15:21
 13/16 anonim ***** válasza:
95%

"Ha van egy jó kocsim amibe van 6sebesség nem fogom ugy leélni vele az életemet hogy csak 120-al megyek mint egy hülye állandóan.

Egyszer-kétszer nem árt ha motort felpörgetjük"

Kedves kérdező! Már attól olyan vagy, mint egy hülye, hogy ilyeneket kérdezel - illetve ilyesmivel kérkedsz.

Tudod, ha igazán pénzes csávó lennél, nem állna semmiből kibérelni bármelyik magyar pályát. Nem is olyan drága, mint gondolnád. Ott aztán biztonságosan kenhetnéd neki. Te azonban csak egy gyík vagy, aki azt hiszi, ő sz@rta a spanyol viaszt.

Ha pedig a motort akarod felpörgetni, azt megteheted egyesben is. Meg kettesben. Csak te még ehhez is túl hülye vagy.

2013. jún. 25. 15:27
 14/16 anonim ***** válasza:
94%

Előző jól mondja. Ha valóban lenne hatsebességes, 260 km/h végsebességre képes autód, nem itt vergődnél.

Hanem kimentél volna például a közelmúltban tartott totalcar pályanapra a Hungaroringre. ott tényleg gombokért kaptál volna mindent: mért köridőket, pár jótanácsot, meg egy nagy döbbenetet, hogy fele olyan erős autóval is körbe lehet téged autózni, ha valaki tud vezetni.

2013. jún. 25. 16:37
 15/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem árt felpörgetni a motort.. Azt nem csak 6.-ban lehet, sőt ott már nem is fogod tudni kipörgetni észlény.. Ha ki akarod kormolni hajtsd meg alacsony fokozatban
2013. jún. 25. 16:48
 16/16 anonim ***** válasza:
90%

Menj ki versenypályára, és ott próbálkozz. Ha ott összetöröd magad, legalább mást nem rántsz magaddal a halálba, te gyökér.

Amúgy meg lefogadom, hogy te max biciklin ültél eddig....

2013. jún. 25. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!