Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi ennek az alufelni stilusnak...

Mi ennek az alufelni stilusnak a neve es nagyjabol mennyibe kerulhet itthon?

Figyelt kérdés

Elsosorban a nemet iranyvonalban alkalmazzak, amikor a felni kozepso resze nagyon melyen bent van, ugymond "melyitett". Meg tudnatok mondani mi a neve ennek a stilusu felninek? Nem akarok ugy menni a kereskedohoz hogy korulirom.... :) Ilyenre gondolok :

[link]

Illetve, szerintetek realis-e, hogy nagysagrendileg 100ezer forintert kapjak egy ilyen hasznalt szettet 15 vagy 16 colos meretben?

Koszi a valaszokat

2013. jún. 24. 18:39
 1/4 T5- ***** válasza:

Ez nem alufelni......

Amúgy szélesített, vagy toldott felninek hívják és sima lemez. De annyiba van mire megcsinálják neked mint egy átlag normálisabb alufelni. És nem forgatott, mert egy ilyen felnihez kell 2 gyári.

Aluból meg peremes felninek hívják az ilyeneket.

2013. jún. 24. 18:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez csak egy peldanak felhozott kep volt, de nem kizarolag acelfelniben talalhato ez a stilus meg, hanem rendes alufelnikben is, de sajnos nem tudtam jobb fenykepet talalni. Valamelyik nap lattam egy 4es Golfon ilyet, az nem acelfelnis volt hanem rendes alu de ilyen melyitett, es ugy megirigyeltem, hogy arra gondoltam eladom a szettem es keresek egy ilyet :)
2013. jún. 24. 18:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszi! Igy rakeresve mar talaltam sokat! Olcsobbak mint gondoltam, csak keves a szep darab :)
2013. jún. 24. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez kell neked: Mattig SSF
2013. jún. 24. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!