Mennyibe kerülne nagyjából ezt megcsinálni ezen az autón?
Van egy ilyen színű Polo-m, és szeretném ilyen kinézetűre (vagy le3galábbis hasonlóra) megcsinálni. Tehát kellene ilyen felni alá, ezek a szélesítések is hiányoznak, és, ha jól látom, ez meg is van kicsit ültetve. Ó, és ezen a képen már fehér az index, azt is ki akarom cserélni. Szerintetek ez mennyi pénzt kóstálna nagyjából?
+1 kérdés: nektek is tetszik így, kicsit átalakítva? Ilyen alapból (az enyém most ilyen): [link]
Legyen mondjuk a 4 felni használtan 50-60 000. A gumi az amilyet akarsz. Festék lakk stb anyagáron vagy 60 000. Műanyag elemek és munkadíj passz.
Ha van egy garázsod, ahol tudsz bütykölni és vannak segítőkész haverok/ismerősök/fényező akkor szerintem 200 000 körül talán meg lehet úszni, ha csak kívülről csinálod.
Ha rendbe szeded a futóművet, a motorteret, motort és az utasteret, akkor ezért jóval több.
Futóműve, motorja, utastere rendben van már most is, a motorteret nem akarom csinosítgatni, mert minek. :)
Amúgy neked tetszene az ilyen változtatgatás?
Speciel a szerelést én csinálnám, mert gépész vagyok, megbirkóznék vele. :)
A festő...na az még talány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!