Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudnám kikapcsolni az...

Hogyan tudnám kikapcsolni az ABS-t a kocsimban?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy Suzuki Swift-et. 3 ajtós kiszerelés, 1000-res motor van benne. hogyan tudnám kikapcsolni az ABS-t?

2013. jún. 24. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Kikapcsolni sehoogy Szedesd ki szervizben. De én nem tenném. A suzuki amúgy is egy életveszély, miért akarod még az abs-t is kiszedni? Fakír vagy? :O
2013. jún. 24. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
Elektromos vezérlésű, szóval ki lehet iktatni elég könnyen - de konkrétabban nem írom le, nehogy én legyek a rossz, amikor az ABS-hez szokott pedálkezeléssel belecsúszol az előtted megálló autóba vagy az emberekkel teli buszmegállóba...
2013. jún. 24. 16:17
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

Na akkor majd én leírom. Kiveszed az ABS biztosítékát.

De az ABS nem csak dísznek van, jó dolog az. Mégpedig azért hogy fékezés közben is tudd irányítani az autót.

Nem tudom mennyire vagy profi sofőr, a versenyzők egy kicsivel rövidebb féktávot tudnak produkálni érzésből mint amit az ABS tud.

De kétlem hogy veszélyhelyzetben vészfékezésnél lenne annyi lélekjelenléted hogy leszállj a fékpedálról(miközben mondjuk egy kamion felé száguldasz) és kikerüld. ABS nélkül meg fékezés közben nem tudod irányítani az autót, mivel a kerekei csúsznak.

Ha meg nagyon akarod ABS-el is állóra lehet blokkolni mind a 4 kereket. Szimplán csak Rúgj rá jó gyorsan és erősen a pedálra és már áll is mind a 4 kerék(igen, még a hátsók is, és akkor is ha van ABS, aki nem hiszi el menjen el egy vezetéstechnikai oktatásra)

2013. jún. 24. 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, jó dolog, kivéve télen és macskaköves úton... Egyébként miért akarod annyira kiiktatni?
2013. jún. 24. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:

pont ilyen voltam régen..kikapcsolom azt a szrt, minek az, vagyok én olyan tökös legény, nem kel holmi ABS..

..nem tettem, és jól tettem..azóta egy párszor kihúzott a slamasztikából.

2013. jún. 25. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!