Ha az autóban kormányművet cserélnek és közben beadja a kulcsot a váltó az lehet összefüggésben? Folyt. Lent
Figyelt kérdés
Tehát van egy 1996-os évjáratú audi a4 1.9 tdi autónk automata váltós és kicserélte a szerelőnk a kormányművet de az alkatrész egy 2006-os audiból származik. Kicserélte és az autó azóta nem vált fel csak 1 sebességben megy, illetve álló helyzetben berregő-sziszegő hangot produkál. Lehet a 2 összefüggésben? Nagyon fontos lenne nekünk az autó mert a kerekesszékes a férjem és így nem tudjuk használni, a tömegközlekedés katasztrófa. Előre is köszönöm a válaszokat!!!2013. jún. 24. 07:15
1/4 anonim válasza:
Szerintem direktben nincs összefüggés. Viszont valószínűleg a szerelő kókányolt valamit. Biztos, hogy nem passzolt a szervó (miért is passzolna 10 évvel későbbi) aztán a váltó környékén útvan volt valami. Vissza kell vinni, jobb ötletem nekem nincs.
2/4 anonim válasza:
Igen lehet osszefugges, a szaki valamit nagyon eltolt. A sziszeges akar lehet az ujj kormanymu hangja(ha szervos) dfe lehet a vakum csoveke is ami nem lett visszateve a helyere... Lehet masodikra sikerul neki,,remelem
3/4 anonim válasza:
A kormányműnek semmi köze a váltóhoz,nincs semmiféle összeköttetésben,de elképzelhető hogy kivétel-betétel közben valami lehúzódott,megsérült,át kell nézetni,ha aki csinálta sz@rik rá,vidd el máshová,aztán vissza a számlával az elsőhöz ha valami kárt tett benne..
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sajnos próbálja eltussolni a dolgot és úgy cinál mintha meglepetésként érte volna a dolog. A legszebb hogy már 6 hete van nála az autónk...mi meg szenvedünk a tömegközlekedéssel:(((
2013. jún. 24. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!