Milyen 50-es nagy kerekű motort ajánlanátok?
Lassan 10 éve motorozok, robogón és Simsonon, tehát nem Simsont szeretnék. Nem szeretnék 125-s jogsit se, sem pedig nagyobb köbcentis járgánnyal mászkálni ötvenesként.
Nagy kerekű váltós motort szeretnék. Ingázásra(25km oda 25 vissza) és városon belül használnám.
Elvárásaim:
-viszonylag jó megbízhatóság
-alacsony-közepes fogyasztás(nem agresszíven vezetve)
-70-es normál utazó tempó, végsebesség 90-100 körül(ennyit nem mennék vele, de nem csutkán akarom járatni a 70-et)
Nézelődtem, Yamaha TZR 50, Aprilia RS 50 tetszettek meg, bár azok speed motorok inkább, már ha lehet ilyet mondani 50-es kategóriában. Nekem hosszabb robogózás után fáj a hátam, így lehet kényelmesebb lenne a sportos pozíció? A cross kinézetű enduro-k nem jönnek be, inkább az olyanok mint ez: https://www.youtube.com/watch?v=8EB9svjHpjw csak ez meg nevetségesen kicsi :D A TZR a legszimpatikusabb eddig, az mellette szól, hogy japán -amivel eddig csak pozitív tapasztalatom volt- és a mérete is normális. Összevissza írnak mindent a neten tesztekben, nehéz így dönteni, gondolom függ ez évjárattól is meg minden. Használtat szeretnék venni 200e környékén.
Négy ütemű váltós motorokat tudtok? Nem nagyon találtam. Esetleg más típusokat ajánlani?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat
Helló hát nem is tudom:
"70-es normál utazó tempó, végsebesség 90-100 körül"
ezt meg tudnád csinálni egy 125ccm-es motorral de egy 50ccm-el nem hiszem de egyedül az aprilia rs 50 képes erre de neki sem egészséges a 80-90km.Ahogy írtad nem akarsz levizsgázni 125ccm-ből lehet jobb lenne ha így akarnál menni ha megvan a b jogsid akkor nem is kerül olyan sok pénzbe megcsinálod kiegészítéssel és a 125ccm-rel simán bírja a 70 vagy 90-es tempót.Te tudod.üdv
A videón az nem egy Pitbike? :D Azért olyan kicsi.
Nem rosszak az 50-es sportmotorok, de én inkább egy Supermotot ajánlanék. Azok kényelmesebbek. Vagy azok se tetszenek, úgy, mint az Endurok?
Pár példa:
Aprilia mx 50: [link]
Derbi Senda: [link]
Yamaha DT 50: [link]
(ezért meg fognak kövezni) Keeway x-ray: [link]
Emellett, sportmotorokból én ezeket ajánlom:
Aprilia af1, Aprilia rs50, Yamaha tdr50, Rieju rs2.
És végül ajánlok még egy motort: Aprilia Red Rose 50. Ennél nem kel jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!