Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorvásárlásnál, hogy megy a...

Motorvásárlásnál, hogy megy a kipróbálás?

Figyelt kérdés

arra lennék kíváncsi ,hogy ha én venni szeretnék egy motort akkor az eladónak mi a garancia arra ,hogy én azt vissza is viszem? ( jó én visszamennék ,de van olyan aki nem ) vagy addig oda sem adják a motort próbakörre amíg fel nem írják az adatokat a személyiből ? mert ugye kipróbálás nélkül nem vesz senki semmit

autónál belehet ülni a vásárló mellé ,de egy 50es robogónál nem hiszem ,hogy felülne hátra :) vagy hogy megy ez az egész ?

ezt néztem ki magamnak szerintem jó árban van szerintetek ? [link]

2013. jún. 24. 04:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Vagy a személyit ott hagyja.

(én sokkalom a 130 ezret egy 15 éves robogóért)

2013. jún. 24. 06:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Én eddig úgy adtam el a motorjaimat, hogy a vevő személyes iratait elkértem, a jogsit is, és magamnál tartva egy másik motorral mentem utánna, hogy ha a rendőr megállítaná azért baja ne legyen belőle, és így eszébe se jusson lelépni a géppel. Persze ez bizalom kérdése is, de biztos ami biztos.
2013. jún. 24. 09:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Vagy a papírokat tartják ott, vagy elmentek a haveroddal és ő ottmarad az eladóval. Úgysem engedi el amíg a motor vissza nem ér.☺
2013. jún. 24. 09:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Amikor én vettem motort, az eladó azt kérte, hogy adjam át a vételárat a próba előtt. Szerintem jogos, mert ha összetöröm motort, akkor ő így védve van. Aztán persze nem kötelező megvenni, ha sértetlenül visszaviszem, és nem akarom megvenni, akkor visszakapom a pénzt. Persze ehhez az is kell, hogy mindenki korrekt legyen, eleve szimpatikus volt az eladó, volt, aki ottmaradjon vele a próbakör ideje alatt, nem is volt semmi gond.
2013. jún. 24. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
A vételár átadása után lehet próbálgatni a motort..
2013. jún. 24. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!