Hogy jelzitek ha az előttetek lévőnek folyamatosan megy az indexe? Én csak a középső újjal jeleztem, de eredményre vezetett.
Remélem köszönet helyett szájon vágott!
:(
Nem mindegy neked, hogy indexel vagy sem? Kerüld ki ha zavar, de ne mutass be!
Én úgy jártam ma, hogy kanyarodtam volna ki egy mellékutcából, a védett úton jövő pedig indexelt jobbra, elindultam, de láttam, hogy nem lassít így megálltam az út közepén. Az anyós ülésen ülő drága meg ordít ki az ablakon, mint a barom, hogy mit csinálok, meg persze mindenki engem néz hülyének, hogy kerülgethetnek az út közepén.
Úgyhogy a középső ujj igenis jó megoldás. Nem tudom minek ül autóba az a barom, akinek nem tűnik föl, hogy villog az index.
Reflektor villogtatással illett volna jelezni. Nem tiszted eldönteni, hogy direkt, véletlenül, vagy műszaki hiba miatt maradt kint az index: kint van, tehát úgy állsz hozzá, hogy irányt fog váltani, és ezzel veszélyhelyzetet teremthet.
Sajnálatos egyébként, hogy az autós "kultúrából" kikoptak az egyezményes kézjelek. Például meg nem tudnám mondani, mikor láttam körző mozdulattal feltartott mutatóujjat, ami a sebességmérés, vagy rendőr-jelenlét jelzésére szolgált még anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!