Mennyi idő alatt csinálom meg a jogosítványt
személygépkocsira?
Figyelt kérdés
Ma kezdtem a KRESZT-t.Kb 20-an vagyunk,ha jól számoltam.Szerintetek mennyi idő alatt csinálom meg? Szeptemberig meg lesz a jogsim? (Én minden órára el fogok járni,nem fogok kihagyni egyet sem,mert meg szeretném csinálni még a nyáron,és ahogy lehet menni vizsgázni megyek,szóval tőlem nem fog függeni a dolog.)
2013. jún. 21. 23:28
1/9 anonim válasza:
1 hónap mire végzel a KRESZ tanfolyammal és vizsga. Jó esetben 1-re levizsgázol. Utána ott van az elsősegély. Az is 2 hét. Utána jön a gyakorlat, min. 30 óra kell. Na az a húzósabb, mert olyan időközönként tudsz menni ahogy van pénzed. Ráadásul, ha nem elég a 30 óra + órákat kell venned. Sajnálom, de őszre biztos nem lesz meg a jogsi. Én tavaly nyáron kezdtem, nyár végére be is fejeztem a KRESZ-t és az elsősegélyt, de még csak 2 hét múlva megyek 3-jára vizsgázni.
2013. jún. 21. 23:54
2/9 anonim válasza:
Jah meg attól is függ hányszor vizsgázol, ha 5x nem sikerül PÁVra is kell menni Budapestre meg ha sikerül a forgalmi vizsgád, az okmányirodai ügyintézés után 1 hónapra rá kapod kézhez a jogsit. Ha ügyes is vagy és meg van az egészre a pénz, akkor is min. 3-4 hónap.
2013. jún. 21. 23:56
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem jövőhéten már egészségügyim(elsősegély) is lesz.Az mindegy,hogy a papírok mikor lesznek készen.Én most csak az egész tanfolyamra gondoltam.:S:)
2013. jún. 22. 00:37
4/9 anonim válasza:
Nekem 1 hónap volt a kresz utána volt az elsősegély ami nekem 3 nap volt :D rutin az kb 10 óra asszem a forgalom 30 óra
2013. jún. 22. 06:28
5/9 anonim válasza:
Nem a kresz +az elsősegély a sok idő hanem a vezetés sajnos nyáron megy a legtöbb ember jogsit letenni ezért nagyon sokan vannak (én is akkor kezdtem) ha már megvannak a vizsgáid és már csak vezetni jársz egyeztetned kell az oktatóval és mivel nagyon sok tanuló van ezért 1héten nem tudsz menni minden nap de még minden2nap sem, érted?
én is nyáron tettem le és 1héten 2x tudtam menni vezetni jó esetben! Mondjuk ez Budapesten volt nem tom te hol tanulsz.Am fél évembe telt (nekem 6hónap alatt lett meg)
2013. jún. 22. 08:03
6/9 anonim válasza:
3.!
Már nincs rutin.
4.!
Olyan oktatót kell választani akinél kevesen vannak. Az én oktatóm szinte mindennap ráér, kivéve mikor vizsgáztat, de az csak heti 1x van, mert kisváros és csak hetente 1x vannak vizsgák.
2013. jún. 22. 09:40
7/9 anonim válasza:
6-os jaja tényleg igazad van kocsiból nincs már rutin csak amikor én raktam le nekem még volt
Mondjuk barátnőm itt csinálta ennél a sulinál,de év közben,már mint suli közben.Plusz ennél az oktatónál,és ő elég hamar befejezte(pedig beteg is volt,nem is tudott mindig menni vezetni).Alig volt 3 hónap.Mondjuk ők jóval kevesebben is voltak...mi most kb 20-an vagyunk.:S
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 22. 12:18
9/9 anonim válasza:
amint elkezdődött a nyári szünet, nekiálltam a jogsinak, augusztus utolsó napján tettem sikeres forgalmi vizsgát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!