Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Golf MK1-be belelehet...

VW Golf MK1-be belelehet építeni egy Porsche boxer motort?

Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 07:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
biztos nem egysz erűen mert a boxer széles
2013. jún. 20. 08:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Megindokolnád a vágyad? Ha már nem típusazonos motort teszel bele, akkor miért nem egy nagyobb VW motort? Vagy ha kerülöd, akkor valami más sor hatost bele tudsz pakolni. Vagy akár egy V8-as is belefér, ha minden igaz. Láttam már ilyet, de "messziről".
2013. jún. 20. 08:45
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Mi értelme lenne? Fék, futómű, minden az 50 lovas motorhoz van méretezve.
2013. jún. 20. 09:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A tuningot kivétel nélkül a futóművel (rugók, lengéscsillapítók, lengőkarok, fékek, stb.) kezdjük! Ezután jön csak a motor. Olyan nincs, hogy van egy Ford Fiestám, ráhegesztek egy SRT 10-es motort a tetőre és már megy is. :D

DE! Nem említette, hogy ezzel akarja kezdeni! Te se mész bele egy motorcserébe úgy, hogy megcsinálod az apróságokat, és mikor a motorra kerülne a sor, rádöbbensz, hogy "B*ssza meg, ez kécce' akkora!"

Egyébként meg szerintem teljesen mindegy, hogy mit akar. Ha ő kérdez, akkor válaszolj. Ha tanácsot kér, akkor tanácsot adj!

2013. jún. 20. 11:02
 5/11 A kérdező kommentje:

3-as!

Önállóan van ennyi eszed vagy segített valaki megírni a választ?

2013. jún. 20. 19:48
 6/11 anonim ***** válasza:
A kérdés 2x akkor hülyeség mint a válasz. Örülj, hogy gurul még az egyes Golfod 30 éves korában és nem rohadt 3 fele az idők folyamán..
2013. jún. 20. 20:05
 7/11 A kérdező kommentje:
35 éves, te hülyegyerek:))
2013. jún. 20. 20:08
 8/11 Sinead ***** válasza:
Jobban jársz ha eladod (50 ezret talán kapsz érte) és veszel egy rendes autót rendes motorral.
2013. jún. 20. 20:38
 9/11 A kérdező kommentje:

Ti tényleg ennyire hülyék vagytok?:)

Van rendes autóm, rendes motorral. Kettő is. Audi A6 meg Porsche 911.

Golf = hobby. Autóépítés, tuning.

Tetszik érteni?

Komolyan kár is volt a kérdést feltenni. Mit is várna az ember ezen az oldalon....

2013. jún. 20. 20:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia! Sajnos rossz helyen kérdezősködsz.

Én értem, hogy mire gondolsz, mert én "körökben" mozgok.

Mondjuk nem tudom, melyik motort akarod betenni az 1-es Golfba, de míg egy 356 vagy 912 blokk beférhet, addig egy 3,2-es Carrera motor mér bajosan.

Én Bogarat láttam 986 Boxster motorra, középmotorosítva.

A másik gond meg a hajtáslánc. A Porsche boxermotorjai farmotoros autókhoz készültek, hátulról előrefelé nyomják a hűtőlevegőt a nagy turbinalapátjukkal. Szóval ezt egy orrmotoros autóba betenni nem hiszem, hogy sikerülne.

Magam amúgy Porschés vagyok, de sok VW tuner ismerősöm van. Láttam már érdekes dolgokat, de ilyet,mint a Te ötleted nem.

AMúgy nem kizárt.

Amiről konkrétan tudok, hogy V8 928 Porsche mocit tettek már be 1-es Golfba, de ahhoz hosszában kettéváágták a kocsit és úgy szélesítették ki.

Murisan nézett ki :D

2013. jún. 20. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!