VW Golf MK1-be belelehet építeni egy Porsche boxer motort?
A tuningot kivétel nélkül a futóművel (rugók, lengéscsillapítók, lengőkarok, fékek, stb.) kezdjük! Ezután jön csak a motor. Olyan nincs, hogy van egy Ford Fiestám, ráhegesztek egy SRT 10-es motort a tetőre és már megy is. :D
DE! Nem említette, hogy ezzel akarja kezdeni! Te se mész bele egy motorcserébe úgy, hogy megcsinálod az apróságokat, és mikor a motorra kerülne a sor, rádöbbensz, hogy "B*ssza meg, ez kécce' akkora!"
Egyébként meg szerintem teljesen mindegy, hogy mit akar. Ha ő kérdez, akkor válaszolj. Ha tanácsot kér, akkor tanácsot adj!
3-as!
Önállóan van ennyi eszed vagy segített valaki megírni a választ?
Ti tényleg ennyire hülyék vagytok?:)
Van rendes autóm, rendes motorral. Kettő is. Audi A6 meg Porsche 911.
Golf = hobby. Autóépítés, tuning.
Tetszik érteni?
Komolyan kár is volt a kérdést feltenni. Mit is várna az ember ezen az oldalon....
Szia! Sajnos rossz helyen kérdezősködsz.
Én értem, hogy mire gondolsz, mert én "körökben" mozgok.
Mondjuk nem tudom, melyik motort akarod betenni az 1-es Golfba, de míg egy 356 vagy 912 blokk beférhet, addig egy 3,2-es Carrera motor mér bajosan.
Én Bogarat láttam 986 Boxster motorra, középmotorosítva.
A másik gond meg a hajtáslánc. A Porsche boxermotorjai farmotoros autókhoz készültek, hátulról előrefelé nyomják a hűtőlevegőt a nagy turbinalapátjukkal. Szóval ezt egy orrmotoros autóba betenni nem hiszem, hogy sikerülne.
Magam amúgy Porschés vagyok, de sok VW tuner ismerősöm van. Láttam már érdekes dolgokat, de ilyet,mint a Te ötleted nem.
AMúgy nem kizárt.
Amiről konkrétan tudok, hogy V8 928 Porsche mocit tettek már be 1-es Golfba, de ahhoz hosszában kettéváágták a kocsit és úgy szélesítették ki.
Murisan nézett ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!