Miért mondják azt kresz oktatáson, hogy a mai modern autók mind első-kerék meghajtásúak?
http://www.youtube.com/watch?v=VAVsuDen138
Csak hogy leromboljam az álomvilágodat, kedves kérdező. :) Ha annyira "bénák" lennének az "elsőkerekesek", akkor marhára nem indulnának velük drag versenyeken sem. Ez a videó egyébként csak egy a milliárd közül, ez épp magyar.
De sajnos aki hülye, az az is marad. Ez olyan, mint a Suzuki Swift. Sokan utálják, de ő maguk se tudják, hogy mégis miért...
kifogtok röhögni, de én még nem vezettem autót, az nfs pro streettel viszont játszottam és arra a következtetésre jutottam, hogy az elsőkerekes autók a legbénábbak: elsőkerekes gyorsulási autót épiteni pénzkidobás, mert sohan em fog ugy tapadni mint egy hátsókerekes, az öszkerekesek pedig csak kis sebeségig gyorsulnak jobban a hátsókerekeseknél, azután már hátrányt jelent a 4 kerék meghajtás.
Arról nemis beszélve, hogy az elsőkerék meghajtású autók, főleg a 200 lóerő körüliek (pl. ford focus rs) már nagyon alulkormányzottá válnak.
Szóval elsőkerekes autó annak kell, aki olcsó autót akar, kis fogyasztással.
gratulálok, egy arcade autós játéknak hiszel.
jatélleg, azt nem is mondtam, hogy a szimulátorokat is kipróbáltam már. (live for speed, rfactor)
Ja. A Nídforszpídben a Mazda 3 veri az SRT10-es Vipert. Barátom, kár volt magad leégetni.
A 4 kerék által hajtott a "legstabilabb", könyebb az úton tartani.
Hátsó kerék által hajtott guriga a legkönnyebben kezelhető egy profi, vagy félprofi sofőr számára.
Első kerék: Átlag embernek kell, olcsóbb kivitelezhetőség, kevesebb hely igényeltetik. Egy átlag ember számára ez a legköltségtakarékosabb.
Annak, hogy a Need for Speedben mi van, semmi valóságalapja nincsen. Ott kezdődik, hogy miért is tudod az autót forgatni a levegőben a kormány eltekerésével?
Legbénább típusok?
Ford Focus RS
Renault Megane RS
Mazda 3 MPS
Honda Civic Type R
VW Golf GTI
Seat Leon Cupra R
Ford Fiesta ST
Most hirtelen ennyi jut eszembe. Ezek azért elég jó autók ám, és mind elsőkerekesek :D Jó oké, ezek "csúcsmodellek".
De mint márkát a Mazdát, VW-t, Hondát szerintem nem kellene lesajnálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!