Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért mondják azt kresz...

Miért mondják azt kresz oktatáson, hogy a mai modern autók mind első-kerék meghajtásúak?

Figyelt kérdés
A családban az összes jó autó hátsókerekes, vagy összkerekes, és a legbénábbak első kerekesek.
2013. jún. 19. 16:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Azok biztos ezerötös Ladák voltak ;D
2013. jún. 21. 19:23
 12/17 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=VAVsuDen138

Csak hogy leromboljam az álomvilágodat, kedves kérdező. :) Ha annyira "bénák" lennének az "elsőkerekesek", akkor marhára nem indulnának velük drag versenyeken sem. Ez a videó egyébként csak egy a milliárd közül, ez épp magyar.

De sajnos aki hülye, az az is marad. Ez olyan, mint a Suzuki Swift. Sokan utálják, de ő maguk se tudják, hogy mégis miért...

2013. jún. 21. 20:05
 13/17 anonim ***** válasza:
29%

kifogtok röhögni, de én még nem vezettem autót, az nfs pro streettel viszont játszottam és arra a következtetésre jutottam, hogy az elsőkerekes autók a legbénábbak: elsőkerekes gyorsulási autót épiteni pénzkidobás, mert sohan em fog ugy tapadni mint egy hátsókerekes, az öszkerekesek pedig csak kis sebeségig gyorsulnak jobban a hátsókerekeseknél, azután már hátrányt jelent a 4 kerék meghajtás.

Arról nemis beszélve, hogy az elsőkerék meghajtású autók, főleg a 200 lóerő körüliek (pl. ford focus rs) már nagyon alulkormányzottá válnak.

Szóval elsőkerekes autó annak kell, aki olcsó autót akar, kis fogyasztással.

2013. jún. 24. 16:56
 14/17 anonim ***** válasza:

gratulálok, egy arcade autós játéknak hiszel.

jatélleg, azt nem is mondtam, hogy a szimulátorokat is kipróbáltam már. (live for speed, rfactor)

2013. jún. 24. 17:00
 15/17 anonim ***** válasza:
24%

Ja. A Nídforszpídben a Mazda 3 veri az SRT10-es Vipert. Barátom, kár volt magad leégetni.

A 4 kerék által hajtott a "legstabilabb", könyebb az úton tartani.

Hátsó kerék által hajtott guriga a legkönnyebben kezelhető egy profi, vagy félprofi sofőr számára.

Első kerék: Átlag embernek kell, olcsóbb kivitelezhetőség, kevesebb hely igényeltetik. Egy átlag ember számára ez a legköltségtakarékosabb.

Annak, hogy a Need for Speedben mi van, semmi valóságalapja nincsen. Ott kezdődik, hogy miért is tudod az autót forgatni a levegőben a kormány eltekerésével?

2013. jún. 24. 18:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Csak most kapcsolódtam be, de szerintem a NFS Shift elég jó képet ad a valóságról, még ha vannak is benne tökéletlenségek. Én zöld kezet nyomtam a Pro Streetes válaszolónak, igaz ugyan, hogy nem szimulátor játék, de elég nagy mértékben egyet tudok érteni azzal, amire következtetett.
2013. jún. 25. 18:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Legbénább típusok?

Ford Focus RS

Renault Megane RS

Mazda 3 MPS

Honda Civic Type R

VW Golf GTI

Seat Leon Cupra R

Ford Fiesta ST

Most hirtelen ennyi jut eszembe. Ezek azért elég jó autók ám, és mind elsőkerekesek :D Jó oké, ezek "csúcsmodellek".

De mint márkát a Mazdát, VW-t, Hondát szerintem nem kellene lesajnálni :)

2013. jún. 28. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!