70 ccm-es 2 felömlős simson karbiját hogyan kell beállítani?
Figyelt kérdés
lényegében most 72 es fúvóka van benne de a súbertűt a legfelső állásba kellett rakjam mert kb ott a legjobb..levegőt is kb 4et kellett kitekerjek rajta mert különben kokszolta a gyertyát.. a gyújtás jól van beállítva, a gyertya vadiúj és megfelelő hőértékű van benne, olvastam több helyen fórumokon hogy törekedni kéne rá hogy a középső rovátkában legyen a tű.. elötte ottvolt, de egyszerűen teljesen kokszolta a gyertyát ott és alapjáraton beakart fulladni... és őszintén ezzel a 72es fúvókával sem tűnik valami erősnek... szerintem simán elkellene a nagyobb csak nem tudom mekkora..2013. jún. 19. 11:08
1/4 A kérdező kommentje:
jah és gyári gyujtás van rajta és gyári enduro kipufogó
2013. jún. 19. 11:26
2/4 anonim válasza:
Hy!
Szerintem nem jól állítod a levegő-benzin keverési arányt.Azt nem csak úgy állítod hogy 4fordulattal kifelé.
Azt addig kell állítanod amíg meg nem hallod hogy hol éri el a motoro a legmagasabb fordulatszámát majd befelé egy negyeddel betekered és kész.
Ami a súbertűt illeti közép alá kell beakasztani,nem kell egyből a legfentebbre felhúzni.Amit még talán jó lenne kb egy 80-as főfúvókát próbáljál ki,nagyobbat felesleges,bár lehet hogy egy 75-ös is megteszi.De egy biztos,80-as fúvókánál nagyobb nem biztos hogy már jó.Viszont azzal számolj hogy sok lesz a fogyasztásod,de ez az ára ha tunningolsz.Viszont ha nem lett cserélve hajtókar erősebbre esetleg feljavítva a főtengely ,lehet hogy óvatosan kéne használnod.
4/4 A kérdező kommentje:
aszerint álítottam a levegőt hogy hol pörög fel.. 4,5 fordulatnál pörgött fel, főtengely az 70es sport főtengely van benne szóval nem lesz vele gond, és nem tuningolom, akitől vettem ő rakta rá a 70 es hengert de mikor megvettem én jáérattam be mert használva nem volt, nem azt akarom hogy tuning gép legyen csak azt hogy úgy menjen ahogy azt egy 70estől ellehet várni.. ne az hogy dobnak felfelé 2ből 3ba alig lehet felrakni sokszor.. és még lánckerék se nagy van... elöl 15ös van csak..
2013. jún. 19. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!