Milyen 50cc robogót érdemes megvenni?
Kulcskérdés: Mennyi pénzből?!
Mert ha nem a tunning rácsing "Nédd má' az én gépem (óra szerint) 90-et is megy" fajta baromságra kell, de az anyagi keretek korlátozottak és fontos az olcsó alkatrész akkor én egy kínai 4T-t vennék. Kimegy a világból (maximum a műanyag hullik szét rajta 4-5 év után), 65 körül lehet vele menni a 75 kilóm alatt és egy komplett 80 ccm-es hengerszettet kapsz hozzá 8,000 ft-ból.
Ha van rá több lé akkor persze valami menő olasz gépet, az 10-15el gyorsabban megy majd, csak 5x annyiba kerül hozzá minden.
Kedves #2 -es!
Azt elfelejted, h a műanyagok szétmennek 4-5 év után (szerintem az se nagyon bírja 1-2 évnél tovább), de a motorja 1 évet nem bírna ki napi 50 km-en!!!
F@sztnám (már bocsánat....). Enyémbe van most épp 9,000 km és még soha egy csavar nem volt kibontva belőle.
A kínai nem tervez blokkot... megvesz vagy lemásol egy régi, egyszerű blokkot.
Csak az elektronikáját (riasztó, lámpa, stb..) gyártják a kínaiak. De egy karburátoros robogóba semmi olyan elektrnika nincs, amit egy csavarhúzóval és egy dróttal ne lehetne megszerelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!