Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az jó vagy kevésbé, hogy...

Az jó vagy kevésbé, hogy kuplung felengedéssel simán elindul az autó?

Figyelt kérdés

Nem kell igazán gázzal - kuplunggal egyensúlyozni, simán elindul az autóm kuplung felengedéssel-megtartással, amit ma vettem.

10 éves suzuki

egyáltalán nem értek hozzá, csak furcsa, eddig mindig az volt a baj, hogy nem bírtam egyensúlyba hozni a kettőt és vagy lefulladtam a tanuló autóval vagy bőgettem a gázt.

Valami nagy baj, ha gáz nélkül megy a kocsi?

2013. jún. 18. 13:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

miért lenne baj? az a dolga.

de tudtommal ilyen tanítanak KRESZ oktatáson. mármint hogy hogyan is működik a kuplung.

2013. jún. 18. 13:27
 2/13 A kérdező kommentje:
98-ban szereztem jogsit, azóta nemigen vezettem, most fogadtam oktatót, de csak a közúti forgalomban tanít. és az ő autója nem így működik, és az csak 4 éves. ebből gondoltam, hogy baj lehet.
2013. jún. 18. 13:29
 3/13 Antimod ***** válasza:
1-es fokozatban teljesen normális, sőt.
2013. jún. 18. 13:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Az a jó alapjárat, ha óvatos kuplunggal elindul gázadás nélkül.
2013. jún. 18. 13:48
 5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. akkor az oktató autója nem okés ezek szerint. még tolatni sem tudtam azzal az autóval pusztán kuplunggal, mert lefulladt.
2013. jún. 18. 13:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Van ilyen, lehet be van rohadva az oktató autón a hátsó fék.
2013. jún. 18. 14:16
 7/13 anonim válasza:
Nyomatékosabb az autó, mint az előző. Semmi gond vele.
2013. jún. 18. 16:22
 8/13 szabika1983 ***** válasza:
A nagy nyomatékú, erősebb autóknál másképp kell játszani a kuplunggal... De fura, hogy pont egy oktató autójába van ez a jelenség... Mond meg neki, állíttasson rajta, mert ezen a diákjai lefulladoznak majd gyakran! :)
2013. jún. 18. 20:38
 9/13 anonim ***** válasza:
El is kell induljon, ha nem kopott a kuplung.
2013. jún. 18. 20:39
 10/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszaitokat.

Még egy lenne. Amikor lezárom az autót, akkor kihúzom a kulcsot és az indításgátló valahogy működésbe lép?

Illetve a kormányt addig kellett volna forgatnom, amíg kormányzárba lép vagy az csak a régi autóknál volt?

Ezt az eladó nem mondta, én nem kérdeztem.

Bocs a sok kérdésért, 15 éve nem volt autóm.

2013. jún. 18. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!