Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt hogyan csinálja?

Ezt hogyan csinálja?

Figyelt kérdés

Mit csinál pontosan?

http://www.youtube.com/watch?v=Hbn9NG1VhPw

2009. okt. 11. 18:47
 1/10 anonim válasza:
nem tom de király
2009. okt. 11. 19:01
 2/10 anonim ***** válasza:
sok sok lóerő és bal láb fék, vagy első kerékre van kötve a kézi
2009. okt. 11. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyszerre nyomja a féket és a gázt. Automata váltós.
2009. okt. 11. 19:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Bal láb "eleje" a féken, kuplung benyom, közben bal láb sarkával átnyúl a gázra, és erőteljesen tövig nyomja, közben kuplungot gyorsan felengedi.(közben féket és gázt ugyebár egyszerre nyomja a bal lábával)
2009. okt. 11. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Az előttem szóló nyilván jobb lábat akart írni valamennyi bal láb helyett :DDD Érdekes lenne bal lábbal fékezni és gázt adni miközben a másikkal kuplungozunk :) Nahh a lényeg, hogy ezek az autók általában meg vannak buherálva, és a fék csak a nem hajtott kerekeket fogják. Így ha egyidőben fékez illetve gázt ad, szépen lehet gumit égetni ....
2009. okt. 13. 14:09
 6/10 anonim ***** válasza:
én nem nagyon értek hozzá de láttam már pár ilyent élőbe :D de az a füst biztos a kerék miatt jön? igen csak a kerékjárat felső részén a közepe felől jön erősen ráadásul meg is emelkedik az autó hátulja ami számomra furcsa mivel tudtommal a kocsi eleje emelkedik meg mikor gázt adok és haladok.Mivel olyan teleszkópok nincsenek amik intelligensek és megemelkednek mikor gázt adok :D
2009. okt. 14. 22:07
 7/10 anonim ***** válasza:

kedves utsó, ez nem volt szép:)

nem tűnik automatának a gép, nyilván a kézi az elsőket fogja

2009. okt. 15. 18:11
 8/10 anonim ***** válasza:

az oké hogy az elsőket fogja, de mint látható a videón gázadásra megemelkedik a hátulja és sztem nem kicsit!

bár kitudja mi van benne :D

2009. okt. 15. 22:47
 9/10 anonim ***** válasza:

előző vagyok

és mint látni mielőtt a kerék megindulna a füst csak úgy jön ki felülről mint vmi gázszökés :D

és mikor elindul előre mármint amikor befejezte akkor is füstöl+ a kipufogó is nagyon füstöl a videó vége felé

nézzétek meg!

2009. okt. 15. 22:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Azért emelkedik meg a kocsi hátulja, mert a nagy gázadásra gyorsan forgó kerék átmérője megnő. A centrifugális erő a gyorsan forgó kerék gumiját deformálja, azaz elkeskenyedik és az átmérője megnő. Jól megfigyelhető ez a gyorsulási versenyeknél, amikor az autó gázt ad, és az addig széles gumi szintén elkeskenyedik, és az átmérője elég jelentősen megnő ...

http://www.youtube.com/watch?v=U8WjpCI5oZs

az első "kerékpörgetésnél" gyönyörűen látszik ....

2009. okt. 16. 16:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!