Szoktatok tanga papucsban vezetni?
Figyelt kérdés
Vagy ilyenkor inkább mezítláb jobb?2013. jún. 17. 19:05
1/9 anonim válasza:
Nem, mert nem tudom rendesen letámasztani benne a sarkam és hosszú távon idegesítő. Inkább szandál.
2/9 anonim válasza:
Nem mert nagyon bu.zis.☺
Egyébként tudtommal nem is szabályos papucsban vezetni, talán még szandálban sem, mert megakadhat a lábad mikor a fékre akarnál lépni.
3/9 anonim válasza:
Igen, egyébként csak a zárt cipő a teljesen szabályos.
4/9 anonim válasza:
nyáron minden hogy, csak cipőbe nem.
rövid útra(50km alatt) mehet a tangapapucs is, hosszabb útra azért egy szandál, de vezettem már kb. mindenben, mezitláb nem vészes, a legrosszabb az az úszópapucs volt.
5/9 anonim válasza:
én le szoktam venni,mezítláb szoktam inkább
6/9 anonim válasza:
Papucsban szoktam. Nade tangában?! XD
8/9 anonim válasza:
Autóm nincs, vezetni pedig túrabakancsban vagy motoros csizmában szoktam :D Biciklin laza vagyok és oda a szandál is jó, de papucsban maximum gyalog, de azt sem érzem valami biztonságosnak.
9/9 anonim válasza:
Vezetni mindig cipőben szoktam, nem tudom miért, szerintem így szoktam meg. Biciklizni meg nyáron rendszeresen papucsban biciklizem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!