Mennyivel nehezebb furgont vezetni egy személygépkocsinál?
Bevállalható. Arra ügyelj, hogy kicsit szélesebb és máshogy lassul, mint egy személyautó.
Tolatásnál meg hosszt kell megszokni. Nem kell tőle félni.
simán vállald el,
gyorsan megtanulod,
igazából a tolatás az,ami más mint a kisautón,
Póker arccal elvállalhatod. Az első nap, amikor ráülsz, és próbavezetés lesz, akkor mindent úgy, mint a személyautón.
Senki nem fog veled foglalkozni.
Persze az azért tedd meg, hogy komótosan beállítod az ülést, a tükröket, megnézed az olajat, vizet, ablakmosót.Ebből a vakegér is látja, hogy tök profi vagy.
Én a jogsi megszerzése után sokáig csak UAZ-zal meg Transporterrel vezettem. Itt totál rá is szoktam az oldalsó tükrökre, személykocsiban azóta is alig nézek a középsőbe :) Nade a lényeg: szerintem furgonnal sokkal nyugisabb közlekedni, ugyanis ki lehet látni belőle, nemcsak az előtted lévő kocsi seggét bámulod. Tolatásnál kell figyelni, hogy kitapasztald a kocsi végét, Azt is kipróbálhatod, hogy a tükröt kicsit lejjebb állítod, hogy lásd a hátsó kereket.
Összességében alapvető gondnak nem kéne lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!