Balesetet okoztam, mennyivel nő a kötelezőm díja?
Közúti balesetet okoztam, egyértelműen az én hibám. Rendőrt hívtunk, de azt mondták, hogy rosszabbul járunk, ha ők intézkednek, így segítettek nekünk kitölteni a baleseti bejelentő lapot. Az autó, amiben kárt okoztam magánszemély Bónusz 10-ben, az én autóm egy régi típusú suzuki, viszont mivel először van nevemen autó, így 0-ásban vagyok, és 3 havonta 10. 000. -Forintot fizetek, a Genertelnek. Casco egyik autón sincs. Várhatóan mennyivel fog megnövekedni a negyed éves díjam?
Fontos lenne tudnom, mert a másik fél vár pár napot, hogy kifizessem őt bejelentés nélkül egy összegben, vagy ha vállalható a negyedéves díj növekedés, akkor azt választanám! Köszönöm!
Jobban jársz, ha a biztosítás fordulóján váltasz majd.
Én is a00 ban koccantam negyedévenként 11e volt a biztosításom, és a kocc után 19e lett volna.
Váltottam, és az új cégnél is 11e et fogok fizetni, még úgy is,h ogy visszasoroltak.
Sajnos egyik válasz sem teljesen pontos. Esetleg egy adott szituációra igaz lehet..
Ha számolsz a pénznek az időértékével is, akkor az esetek több mint 99%-ában nem érdemes kifizetni a kárt, jobb neked ha a biztosító rendezi.
Ha valaki megmondja, hogy a jövőben hogyan alakulnak a kárstatisztikák, és mennyire fognak növekedni a díjak, stb., akkor lehet csak ezzel számolni. Ha minden változatlan lenne, akkor 1,35%-kal növekedni a díjad.
Kb. mekkora a kár, vagy mi az ami sérült az autón?
előző vagyok:
hozzátartozik, emlékeim szerint Genertel jelentős kármentességi kedvezményt is ad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!