Mivel tudnám hatékonyan és szépen eltüntetni a galambszart az autóról? Prevent kátrányoldó meg ezek a megoldás, vagy mi?
Figyelt kérdés
3-4 naponta beledobálok 1500-1800 körül a kézimosóba, plusz Prevent felnitisztító, gyönyörű szép lesz, cseppmentes, minden, de a hülye galambok megtalálják és sokszor összeszarják, pedig vigyázok, hogy ne álljak fa alá, de most is pl. van pici az ablakon. Az ilyeneket mivel tudnám eltüntetni? Nekem most szépen le van mosva az autóm, cseppmentes, törölgetve meg minden. Ablakok lehúzva azzal a szivacs-gumis kombóval. Csak a szélvédőről azt a kis galambszart kéne...2013. jún. 17. 17:29
1/4 anonim válasza:
Jaj, ne is mondd! Csillog a verda, és akkorát szarik némelyik, hogy majdnem új dukkó kell.
szóval..ócskább rongyot áztass be, és tedd rá a foltra, had' ázzon...fellezul, aztán vizes ronggyal letörlöd, majd száraz, stb..ugyanez a dukkón is.
ne sokáig hagyd rajta, mert a guanó mar mint a sav.
2/4 anonim válasza:
Én ezt próbáltam ki rá egyik nap, és meglepően jól leszedte mindenhonnan: [link]
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Kipróbálom mindkét megoldást! Ment a zöld is! :)
2013. jún. 18. 02:51
4/4 anonim válasza:
Vizes ronggyal,a szurkot meg más hasonló felverődéseket az ajtóról a küszöbről benzines ruhával ez tuti és olcsóbb mint bármilyen varázs szer!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!