Műanyag festék, vagy spray (rothadó tankbelsőre, kínomban) létezik? Ha igen, milyen márka/tipus?
Picit drága,de ez talán jobb mint a többi amit árulnak(nem mintha olyan sokat árulnának) :)
De ha már rozsdás a tank belülről ez nem fog rajta segíteni :)
Vannak még módszerek ahogyan tisztítani szokták.
Kis vödörnyi csavart beleteszel,egy kevés nyálat is hogy ne legyen száraz,és napokig rázod vagy keresel egy betonkeverőt ,rákötözöd a szájára és forgatod vagy 2-3 órát,majd csavarokat ki,jól kilötykölöd majd telitankolhatod.
#1: Köszönöm. Kicsit húzós az ára, de ha más nem lesz, ez is megteszi már.
#2: Ez egy 30 éves tank, bontóban sem kapni már, meg a külsejét is színre fújattam, a motor más részeivel együtt. A csere nem opció.
#3: Nem tudom miért van így, de nagyon bossszantó, és unalmas. Nem tudok motorozni. Arra gyanakszom, hogy a benzinben eleve van víz, és/vagy az abban levő b*zi adalékok kezdik ki.
Tankfesték kell neked. De a gyakorlatban olcsóbb, ha szakemberre bízod, olyanra aki szétvágja a tankod és homokfújja, majd benzin állóval befesti belülről.
Ha érdekel, tudok adni tippeket ha Érd vagy pest közelébe laksz.
w40-nel nem kellett volna befújnod!De nem baj,szerintem benzinnel kiöblögetheted,de jó alaposan,nehogy maradjon és valami galiábát okozzok a motorban.
Haver!Csináld meg mert szezon van és vétek lenne nem menni motorozni! :)
Széles utat és olcsó benzint! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!