1/5 anonim válasza:
Lehet meg fognak kövezni, de nekem az ETZ jobban tetszik ( igaz Pannóniához sosem volt szerencsém ).
2/5 anonim válasza:
Mire? Nyüstölni, ütni-vágni biztosan az MZ - több hozzá az alkatrész, akár a jó minőségűek is, pörgősebb.
A P10, mint minden egyhengeres Pannonia, öregurasabb - persze lehet kergetni, de jobban szereti a nyugodt tempót, az alacsony kipufogók miatt kevésbé lehet dönteni (legalábbis nekem a T5 kipufogói rendszeresen karistolnak élesebb kanyarokban)... Viszont két személlyel, 70-80-as kirándulótempóban a Pancsi +100 köbcentije szerintem jobb.
3/5 anonim válasza:
Ezerszer lejátszottam már ezt a vitát fiatalabb koromban,MZ jobb ha repeszteni akarsz,Ha kell ismét ölre megyek,De nekem mindkettő volt és az etz szebben hasít.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. jún. 18. 08:55
5/5 anonim válasza:
Egyébként hogyhogy ETZ150? ETZ250 esetleg? A 3 közül az lenne a legjobb választás, ha viszonylag sportosan akarsz közlekedni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!