Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 50 es kétütemű robogómat...

50 es kétütemű robogómat megéri megcsináltatni 70-esre?

Figyelt kérdés
Van egy 2 ütemű Keeway F-Act 50 esem, 26ezer km-el vettem. Elég gyengének bizonyult sajnos, ugye már a motorja kophatott rendesen, eléggé gyengusz szegény, sík terepen is 55 km/h kopp gázon, és a fojtások sincsenek benne. Az a baj Tardoson lakom és Tatáról kilómétereken keresztül közepes illetve nagyobb emelkedőkön kell felcaplatnom, ami nem igen vicces néhol 20-25 el szenvedve. Sosem volt még robogóm ezelőtt, nem tudom, hogy egy ilyen motor gyárilag mit bírna 50 esként, a kérdésem az lenne, hogy megérné e átalakíttatni 70 esre, vagy sok különbség nem lenne az erejét nézve? Alső hangon 40 ezres mutatvány volna és félek, hogy nem érnék el vele nagy javulást. Valaki esetleg tapasztalat, vagy jó tanács? Előre is köszönöm! Az adjam el és vegyek nagy köbcentis motrot tanáccsal nem vagyok kisegítve :D

2013. jún. 16. 08:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mint azt mondtam, én ezzel senkit nem akartam megbántani, sem lenézni, bocsánat ha ez így jött le :) Én ezzel csak annyit akartam mondani, hogy nem az én ízlésvilágom az a régi formatervezés, ami a simsont és pl MZ, ETZ-t jellemzi. Mint említettem én az enduro, ill. supermoto irányzat kedvelője vagyok, és amíg nem tehetem meg, hogy vegyek egy ilyet, addig a meglévő robogómmal próbálok gazdálkodni, ill rendbe rakni ha megéri. Az egész kérdésem ezzel kapcsolatban történt, hogy megéri e feljavíttatni akár új 50 es hengerrel akár 70 essel, hogy visszakapnám e a belefektetett pénzért az erőkülönbséget, vagy jobb ha beletörődök, hogy nem fogok 20 nál többel hegyet mászni. A kérdés erről szólt, nem pedig arról, hogy milyen motrot vegyek helyette :) De azért köszönöm a reagálásokat :)
2013. jún. 19. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!