Első kocsinak mit tudnátok ajánlani?
Elsó sorban én is a suzuki swiftre savazok és városba bőven elég az 1.0 változata is kimondottan oda találták ki.
de amit még ajánlani tudok a
citruen saxo
toyota corolla (béka lámpás)
Jó lenne ha egy összeget is mondanál :)
Vw Polo 2 - ha kevés pénzed van rá
Vw Polo 3 - ha kicsit több pénzed van rá.
de jó utolsó hogy az ilyen videókat mindig megtaláljátok csak az a bibi hogy a baleset okát nem mondják el nem az autó ahibás hanem a pilóta,túl gyorsan ment ittas,fáradt stb is lehetett az ok. ugyan ez történik a hasonló évjáratú és kategóriájú más márkák kal is pl a corsával,Opel astra F Ford KA val Vw polo val ezek mind 3 csillagos törés tesztel rendelkeznek mint a linkben szereplő swift is ,egy 8-9 mázsás autótól ne várja már el senki hogy úgy viselkedjen egy baleset során mint egy audi A6.
Arra meg egyszerú a válasz miért van több balesetben réstvevő suzuki,azért mert több db futkos belőlük az országban mint más márkából
Tessék én is tudok ilyen idióta elrentető videókat linkelni
Halálos baleset a Vas megyei Csörötnek és Rábagyarmat között opel astra F
és egy bmv maradványai egy teher autó ellen
Halálos baleset - osztrák család halt meg Csepregnél
Három halott a Gasztony melletti cserbenhagyásos balesetben
és egyik auto sem suzuki volt mégis meghaltak így is
És az idióta vezetni nem tudó soforök hibáiról nem az autók tehetnek.
Az öreg szuzuki akkor is a legrosszabb biztonság szempontjából akármennyire is verik a nyálukat a mostani és a régebbi szuzuki tulajok. Ez annyira tény hogy bizonygatni sem kell mert mindenki tudja hogy miről beszélek. Ha az Audi A4 ugyanannyiba kerülne akkor Macilaci sem kínálgatná a szuzukit a kutyának se (ne vedd sértésnek, általában bírom az írásaid ☺).
Persze mondjátok hogy nem kell balesetet okozni. Ezzel annyi csak a baj hogyha két autó ütközik akkor abból általában az egyik vétlen. Lehet hogy pont az aki megvette a szuzukit azzal a felkiáltással hogy ő nagyon jól vezet, és úgysem lesz balesete.
Nekem is 1.0-as suzukim van, szóval első kézből tudok tapasztalatokat mondani, nem úgy mint az előttem szólók, akik eddig esetleg kívülről láttak suzukit.
Azt tudom elmondani, hogy minden szempontból a nyugati minimális szintet nyújtja, nem túl kényelmes, de elviselhető, nem túl erős, de annyi erő van benne amennyi kell. 300.000 alatt vettem, és elég sok extrával, mint elektromos ablak, riasztó, ülésfűtés, távirányítású központi zár, stb.
Szóval extralista tekintetében egy modern kisautót idéz.
Előnye, hogy nagyon olcsó az alkatrész, nekem egy vezérléscsere munkadíjjal 20.000ft volt. Ennyiből egy autó vezérlést sem lehet lecserélni.
Oké, hogy törik, de ha városban akarod használni, akkor nem hiszem, hogy halálos balesetet tudsz szenvedni 50-80km/h-nál.
Ha neked elsődleges az olcsó fenntartás, amiről tudjuk, hogy sokan elhanyagolják, mert ugye hiába villog valaki egy audival, ha az 2 év alatt kirohad alóla, akkor a suzuki neked való.
ma 07:51 nem veszem sértésnek,de a kérdező által három közűl akkor is a suzuki a jobb ár érték állapot,évjárat alapján A corsa,swift kb egyforma biztonság szempontjából. De a ford Ka még ezektől is kisebb autó,ebből adódóan gyengébb is.
De gondolom ha a kérdezőnek ennyire fontos lenne a biztonság akkor valami terepjárót venne.
Köszönöm mindenkinek!
Úgy 200-300 ezer környékén gondoltam az autót.
Akkor is ajánljátok a kocsit (suzuki), ha esetleg másik városba szeretnék mászkálni? Mert néha azért szeretnék elmenni máshova is a kocsival, de az elsődleges cél a begyakorlás lenne.
Az első saját autóm egy 1.0 swift volt nekem is. Volt hogy hetente 2 szer kelet pestre menni3 hónapon keresztűl ez a táv oda vissza 440 km volt, semmi gond nem volt hiába ekkora távolságokat meg tettem ezel a kis autóval.Annyi hogy pályán az 1.0 nem érdemes 110-115 km/h nál többel menni mert az ettől nagyobb sebességet hosszútávon nem szereti a kis 993 cm3 motorés többet is fogyaszt.De el lehet közlekedni vele.
De lehet nézni egy 1.3-ast azzal már kényelmesen lehet autózni pályán is 120-130-as tempóná
mindegy, hogy mekkora a motor...jó az ezres is..
de...márkafüggetlenül: automata!
mert az automatával mindenre tudsz figyelni, nem kell a kuplung/sebváltó/izgalom hármassal törődni..
tudod..indít, fékrelép, D be tesz, gáz..örül.
ilyen eccerű.
persze csak hidraulikus automatával kezdj... ne robotizált, meg egyéb rémségekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!