Lány vagyok, szeretnék motorozni tanulni, de előtte tájékozódnék. Melyek az első lépések?
Sziasztok! Alig tudok valamit a motorokról, de szeretnék megtanulni közlekedni vele, mert úgy érzem, az autó nemigen áll közel hozzám. (...és persze drága megvenni, fenntartani, aztán közlekedni vele és parkolni...szóval nem...)
Hol találok olyan anyagot, ahol sok információt közölnek arról, hogy mi alapján válasszunk? Ami a legapróbb részletekbe is belemegy...
Illetve ti mit ajánlanátok? Milyen modelleket nézzek elsősorban?
Adataim: 20 éves, nem túl sok izomzattal, inkább közepesen, de erős típus, 55 kg között és 165 cm körül vagyok.
Általános forgalomban használnám, illetve hosszabb távokra is, ami azt jelenti, hogy Bp.-ről, Sopron, vagy Debrecen, de ez ritkább lenne. Beletartozna föld út is.
Nagyjából kéne belőni, hogy mi jöhet szóba.
Pénzben nem bővelkedem egyelőre, tehát viszonylag olcsóbbat keresek (gondolom...) 125-ös -ből. Természetesen jó ár-minőség aránnyal.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget, minden felvilágosítással.
Üdv!
Ha valaki tudna még ajánlani alacsonyat, olcsóbbat...stb., akkor az jöhet.:)
Köszi!
Szerintem téged a fijjuk lány létedre sportos sgg rakétán szeretnének látni!!:( Vicces a látvány mikor a piros lámpánál a mocis nagylábujj körmön balettozik.
A Bp. Motoros postások használtak régebben egy chopper fazonú yamahát asszem 175 köbös volt. Sajna nem ugrik be a tipusa de a méreteidhez kiváló, stabil nagyon és a lábad is lazán leér. Elnyűhetetlen járgány volt, de még a napokban is láttam. Legalább 15 éves tipus de még ma is gyártják, keress utána. Kényelmes rajta az utazás hosszú távon is.
175-ből Yamaha DT 175-ről tudok.
Amit meg postásnak neveztek, <-valahol olvastam: Yamaha sr 125.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!