Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lány vagyok, szeretnék motoroz...

Lány vagyok, szeretnék motorozni tanulni, de előtte tájékozódnék. Melyek az első lépések?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Alig tudok valamit a motorokról, de szeretnék megtanulni közlekedni vele, mert úgy érzem, az autó nemigen áll közel hozzám. (...és persze drága megvenni, fenntartani, aztán közlekedni vele és parkolni...szóval nem...)

Hol találok olyan anyagot, ahol sok információt közölnek arról, hogy mi alapján válasszunk? Ami a legapróbb részletekbe is belemegy...

Illetve ti mit ajánlanátok? Milyen modelleket nézzek elsősorban?

Adataim: 20 éves, nem túl sok izomzattal, inkább közepesen, de erős típus, 55 kg között és 165 cm körül vagyok.

Általános forgalomban használnám, illetve hosszabb távokra is, ami azt jelenti, hogy Bp.-ről, Sopron, vagy Debrecen, de ez ritkább lenne. Beletartozna föld út is.

Nagyjából kéne belőni, hogy mi jöhet szóba.

Pénzben nem bővelkedem egyelőre, tehát viszonylag olcsóbbat keresek (gondolom...) 125-ös -ből. Természetesen jó ár-minőség aránnyal.

Előre is nagyon köszönöm a segítséget, minden felvilágosítással.

Üdv!

2009. okt. 11. 00:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ha valaki tudna még ajánlani alacsonyat, olcsóbbat...stb., akkor az jöhet.:)

Köszi!

2009. okt. 15. 15:56
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem téged a fijjuk lány létedre sportos sgg rakétán szeretnének látni!!:( Vicces a látvány mikor a piros lámpánál a mocis nagylábujj körmön balettozik.

A Bp. Motoros postások használtak régebben egy chopper fazonú yamahát asszem 175 köbös volt. Sajna nem ugrik be a tipusa de a méreteidhez kiváló, stabil nagyon és a lábad is lazán leér. Elnyűhetetlen járgány volt, de még a napokban is láttam. Legalább 15 éves tipus de még ma is gyártják, keress utána. Kényelmes rajta az utazás hosszú távon is.

2009. okt. 15. 17:57
 13/19 anonim ***** válasza:
Előző: Nem a Yamah TW-re gondolsz? azt hiszem, gyártották 175ösben is.
2009. okt. 16. 23:15
 14/19 A kérdező kommentje:

175-ből Yamaha DT 175-ről tudok.

Amit meg postásnak neveztek, <-valahol olvastam: Yamaha sr 125.

2009. okt. 16. 23:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia mocis Lány!:)

Igen utána jártam-néztem a régi postás motor az sr125-ős volt.

[link]

[link]

2009. okt. 25. 09:36
 16/19 anonim válasza:
Szerintem olcsó és megbízható motor kell neked 125 ös Keeway Speed 125 nem túl magas nem nehéz és szerintem elég jól mutatna alattad a földes Utat is eléggé bírja : ) nagyon olcsó új alkatrészt szerezzni hozzá Magyar országon szágon azt hiszem több Keeway üzletet is találsz : ) ha még nem találtál motrot akkor razer.mityii@gmail.com email cimra írj tudok segíteni lehet :)
2010. okt. 11. 21:15
 17/19 anonim ***** válasza:
ruhából sohase használtat !!! valamelyik kommentben volt, hogy sportmotor földesúton... Soha 1, kirázza a zsirt a füledböl, 2, kinzas a motornak, egyszerüen nem oda valo. ha kilövöd a földes opciót akkor naked bike-ra keress ra, szerintem az a lehetö legoptimalisabb valasztas neked. konkret tipusok kerdezeset szerintem felejtsd el. menj el tobb kereskedesbe , probalj ki mindent. sose az ara legyen mervado, az mindig nagyon relativ, foleg a hasznaltaknal. remelem tudtam segiteni kicsit.
2013. jún. 6. 18:17
 18/19 anonim válasza:
vegyél egy 250 köbös ETZ-t nincs olyan ahol az ne menne el :DD
2013. okt. 20. 20:33
 19/19 anonim válasza:
Aprilia Tuareg esetleg?
2013. okt. 20. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!