Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Indulásnak 1000-es sportmotort...

Indulásnak 1000-es sportmotort szabad venni? Megfontolt, higgadt harmincas férfi vagyok. Magyarázat lent.

Figyelt kérdés

Nem szeretnék két, vagy három lépcsőben motort venni - hiába úgy az egészségesebb - nincs annyi pénzem, hogy előbb 125-ös, majd 600-as gépet vegyek, hogy aztán még egy gyorsaságiba is invesztáljak, ez nekem sajnos nem megy.

De! Nem száguldozok és nem rángatom a gázkart sem, valóban képes vagyok nyugodt tempóval közlekedni.

2013. jún. 15. 12:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Mondom, marad a Vision.

(Irdatlan) nagymotor, gyönyörű, és nem is fogok vele négy alatt százon lenni.

2013. jún. 15. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Hallottam már olyanról, aki nagyon erős motorral kezdte és még él, nyilván van olyan is... Személy szerint kicsit sem értek az erős sportmotorokhoz, nekem nincs szükségem akkorára.

De az ilyen először kezdjük simsonnal meg 125-tel... Franczokat. Az eléggé korlátozottan használható s nem mindenki akar egy év után újabb motort venni. Egy szolid, nem sport 600-assal semmi gond nincs, lehet jó kezdőmotor (nyilván nem mindegy, melyik :D). Én bizonyos okokból, bár egy ilyen 50 lovas nagymotor lett volna a jó, egy 28 lovas 250-essel kezdtem (nem is váltottam azóta), s bizony olykor elkélne több erő, s ha valaki nem olyan visszafogott és enyhén türelmes mazsola, mint én, azt lehet, hogy igen gyakran zavarná, hogy nem egy erősebb motor. Persze, tudom, van, aki 50-essel bejárja Európát, az egy más műfaj.

Nem vagyunk egyformák, s írtam tájékozatlanságomat a témában, de a legtöbb embernek valószínűleg egy szolidabb nagymotor (vagy kisebb gyorsasági, de mondom, azokhoz kicsit sem értek) alkalmasabb kezdőmotornak, nem egy harapósabb, nehezebben kezelhető bestia, ami városban szenved. Kivételek bizonyára vannak.

2013. jún. 15. 17:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Amit írtál a felvezetőben, az pont elég, hogy megveheted a vágyott motorodat úgy, hogy nem kell félned.

A fokozatosság biztos, hogy jó, de én már minden motorral földhöz vertem magam, csak hatszáz fölöttiekkel nem..

ott már ügyelni kell mndenre...

vedd meg, ne tétovázz..

2013. jún. 16. 15:31
 14/14 Nomád74 ***** válasza:
nyugottan felülhetsz egy ezres gsxr-re amig nem érzed a gépet lehuzod egy vagy két hengeröl a gyertyapipát
2014. jan. 5. 03:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!