Főnőkőm beépitett egy nyomkővetö gpst a cégautókba. mivel tudnám kijátszani hogy ne lásson állandóan?
Blokkolóval. Nézz körül a neten, lehet kapni pár félét, pl vatera:
De ahogy az elöttem író is megjegyezte, ha hirtelen eltűnsz, az éppoly feltűnő, mintha nyíltan furikáznál.
Semmivel. A gps blokkolóval is az a gond, hogy ha újra lesz jel, rögtön el fogja küldeni a pozíciódat. Így vigyáznod kell arra, hogy ugyanott legyél, ahol a blokkolás előtt, mint amikor leárnyékoltad. Jobb rendszereknél a blokkolásról is küld jelet, mivel ugye ezek a rendszerek gsm kapcsolaton keresztül kommunikálnak a központtal. Így be kell szerezned egy gsm blokkolót is. Ahogy megszűnik a jel, néhány percen belül üzenetet fog küldeni, és akkor majd a főnököd jól rádtelefonál, hogy hol a p.csában vagy :-)
Ha kiszerelteted, arról is jelet fog küldeni, naplózni fogja, hogy szabotázs történt. Ha az akksit kiveszed, ugyanez.
Kicsit összevissza, amit írtam. Azért érthető?
Előző vagyok.
A km órát kifelejtettem. A megtett kilométereket is naplózza.
17:08-as vagyok
Szóval a gps rendszer az egy dolog. Az a rendszer képes meghatározni a helyed, de ezt a helyzetmeghatározást ugye valamilyen formában el kell juttatni a központba, ahol a különböző információk felkerülnek az adott autóhoz. Ezt gsm hálózaton valósítja meg az eszköz, ami ugyancsak be van építve az autóba.
Nem akarlak elkeseríteni, de ez a rendszer sokkal összetettebb, mint azt gondolod. Képes például naplózni, hogy mikor történik ajtónyitás, hányszor és mikor gyullad ki a féklámpa, történt-e gyújtás levétel és még sorolhatnám. Úgyhogy ha a gps-t le is árnyékolod, akkor is látni fogja a főnököd, hogy történik valami az autóval, csak azt nem látja majd, hogy hol.
Ez nagyon kemény!!!!!!!!!!
nem volt szándékomba lógni,csak elszomorit hogy egy jol termelő munkaerőt miért kell ilyennel megalázni...köszönöm mégegyszer!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!