Motorhangváltozás olajcsere után, helytálló lehet a szerelő meglátása?
Figyelt kérdés
Mazda 323F Ba 1,5 16V: olajcsere óta (CastrolMagnatec10w40) az alapjárat hidegindításkor az eddigi 1500 helyett 2000 rpm-ről indul majd 1000, kb.30 sec.után 800, illetve enyhe kopogó hang hallható kis gázadáskor terhelés nélkül. Előtte 1500/750 volt az említett hang nélkül. A szerelő aki látta, az mondja a hang az injektoroktól jöhet, bár korábban ez a hanghatás nem jelentkezett, inj. tisztító adalék használatát javasolta. Megoldást jelenthet ez mindkét problémára?2013. jún. 11. 23:14
1/3 anonim válasza:
Akár az is lehet,de az olajcserétől biztos nem.
2/3 anonim válasza:
Olajcserétől a hidrotőke kerepelhet. Megmondom őszintén, én a Magnatecet még fűnyíróba se tenném. Nekem nagyon nem vált be az az olaj, és ahogy hallom, rajtam kívül más is csalódott mostanában a Castrol olajokban.
3/3 anonim válasza:
Castrol olajakat szeretik hamisítani. Vigyázni kell vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!