Vannak olyan külső ismertető jegyek, amikről meg lehet állapítani, ha az illető motoros?
Hy!
Én a sok flexeléstől hallok nehezebben,de motorozok!
Nos ami tuti jel az az öltözködés :) Én télen is láttam kollégát aki felvette a motoros öltözékét(börnaci,bőrkabát)Nos nekem is vannak kedvenc ruhadarabjaim,bakancsom ,nos télen meg szabadidőmben is szívesen viselem azt amit motorozáshoz.(nem protektoros cuccra gondoltam.Nekem most szerelmem a motor,aki ismer engem az tudja hogy motorozok,tudja hogy körbejárok mindent ,mellesleg a facebookon is sok a motoros képem :)Ha nem a mocin ülök akkor is képzeletben hajtom.A motorosok negyedén szerintem kívülről meg lehet mondani hogy motorja van,a többi az igen csak vegyes,de ha nyár van akkor mindenki felül a paripára,szal ha valaki motoros,az azzal is érkezik :)
Amúgy onnan tudod ha valaki motoros hogy kipufogó szagú a kabátja :)
Onnan tudod hogy valaki motoros hogy olyan pólót visel aminek a hátulján ez áll:Ha ezt eltudod olvasni,akkor útközben elhagytam a barátnőmet.Vagy olyan ruhadarabokat visel ami egy márkára utal vagy esetleg rajta van a kedven olajának a márkája,vagy olyan kulcstartója amin rajta van a mocijának a logója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!