Valaki lógott már meg krossz motorral rendőrök elől? Leírnátok hogy milyen volt/hogy történt?

engem robogóval kergettek meg, mert nem volt kedvem a 40fokban feltenni a sisakot
először azt vettem észre h egy totál fekete alfa romeo brera mindjárt nekem jön, azt hittem vmi suttyó, aki csak szivat a motor miatt
aztán egyszer csak mellém vágott, úgy hogy majdnem fellökött a büdös gyökér, és elkezdett az anyósülésen lévő csávó hadonászni, hogy álljak meg, meg jelvényt mutogatott
a hülye elém vágott, én meg elegánsan indexeltem, átmentem a záróvonalon, neki a járdának, kicsit felrántottam az elejét, igaz így is odavágtam az alsó részét a mocinak, de simán mentem tovább, ők meg bekanyarodtak a következő utcába, de sztem gyorsan feladták, esélyük se volt
valószínűleg civil zsaruk voltak, akik sok cobra11-et néztek, de bebukták, mert egy 5 Le-s motorral nem tudtak mit kezdeni
a másik eset ugyan ilyen volt, ott még hülyébbek voltak
a piros lámpánál megfoghattak volna, helyette lekanyarodtak, én mentem utánuk, de már akkor gyanús volt (sok antenna) és készültem a hajszára :D
annyi eszük volt, hogy egy kereszteződés után félreálltak, és a tetőablakon felmutatták a jelvényt, én meg szépen index, elkanyarodtam balra, nem jöttek utánam

Igazán büszkék lehettek magatokra. :/
Én csak olyat láttam, hogy egy kis taknyos gyökeret kaptak el, aki már módszeresen hajtott át a piroson (kár, hogy nem jött a Kama3) a sz*ros p*csköszörűjével. Úgy kellett lerángatni a robogójáról, mert nem volt hajlandó leszállni sem! Ehhez képest a rendőrök még rendesek voltak hozzá, csak büntit kapott, én legalább agyonvertem volna!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!