Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki lógott már meg krossz...

Valaki lógott már meg krossz motorral rendőrök elől? Leírnátok hogy milyen volt/hogy történt?

Figyelt kérdés
Mennyire próbálkoztak a feltartóztatással? Belátták hogy esélytelen? Szívesen olvasnék néhány ilyen sztorit :)
2013. jún. 11. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Rokonom menekült előlük, és az egyik kanyar után elesett és becsúszott a bokrok közé, csak ezt a rendőrök nem látták és mentek tovább.☺
2013. jún. 11. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

engem robogóval kergettek meg, mert nem volt kedvem a 40fokban feltenni a sisakot

először azt vettem észre h egy totál fekete alfa romeo brera mindjárt nekem jön, azt hittem vmi suttyó, aki csak szivat a motor miatt

aztán egyszer csak mellém vágott, úgy hogy majdnem fellökött a büdös gyökér, és elkezdett az anyósülésen lévő csávó hadonászni, hogy álljak meg, meg jelvényt mutogatott

a hülye elém vágott, én meg elegánsan indexeltem, átmentem a záróvonalon, neki a járdának, kicsit felrántottam az elejét, igaz így is odavágtam az alsó részét a mocinak, de simán mentem tovább, ők meg bekanyarodtak a következő utcába, de sztem gyorsan feladták, esélyük se volt

valószínűleg civil zsaruk voltak, akik sok cobra11-et néztek, de bebukták, mert egy 5 Le-s motorral nem tudtak mit kezdeni

a másik eset ugyan ilyen volt, ott még hülyébbek voltak

a piros lámpánál megfoghattak volna, helyette lekanyarodtak, én mentem utánuk, de már akkor gyanús volt (sok antenna) és készültem a hajszára :D

annyi eszük volt, hogy egy kereszteződés után félreálltak, és a tetőablakon felmutatták a jelvényt, én meg szépen index, elkanyarodtam balra, nem jöttek utánam

2013. jún. 11. 15:07
 3/6 lencsefőzelék ***** válasza:
70%
Rokonom menekült előlük, és az egyik kanyar után továbbhajtott, a rendőrautó pedig becsúszott az árokba, egy kicsit össze is tört, és emiatt a rendőrbácsik egy kicsit morcosak lettek. :) Igaz, nem krosszmotor volt, hanem valami nagy dög. Aztán később megtalálták a motort, amit a tulaj egy lakótelepen dugott el (előtte kifaggatták, de persze tagadott), és bosszút álltak rajta, néhány kábelt elvágtak, ami után legalább 20 ezerbe került a javítás. A későbbi (pl. izzókészlet hiánya miatti) büntetésről nem is beszélve...
2013. jún. 11. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Én Simsonnal lógtam meg előlük. Se bukó, se biztosítás. Jöttek szemből, én meg megfordultam és a járdán húztam neki. Az utca végén már a szántóföldek vannak. Én elkanyarodtam a földútra és onnantól nem jöttek tovább.
2013. jún. 11. 15:56
 5/6 anonim ***** válasza:
55%

Igazán büszkék lehettek magatokra. :/

Én csak olyat láttam, hogy egy kis taknyos gyökeret kaptak el, aki már módszeresen hajtott át a piroson (kár, hogy nem jött a Kama3) a sz*ros p*csköszörűjével. Úgy kellett lerángatni a robogójáról, mert nem volt hajlandó leszállni sem! Ehhez képest a rendőrök még rendesek voltak hozzá, csak büntit kapott, én legalább agyonvertem volna!

2013. jún. 11. 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor azt még hozzáteszem hogy szimón az elsőfék nem fogott, csak a hátsó, de az se volt valami hűdefasza. Ja és szitált a kormány
2013. jún. 11. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!