Hogy kerülhet a 2 autó ugyan annyiba?
a másodikba még kevesebb kilóméter van és 1 évvel fiatalabb is , felszereltség szinte ugyan az, összehasonlítottam őket, csak a szinük eltérő, valamint nem gyanus ez, hogy csak 17 és 29 ezer km van bennük?
Kizárt, hogy egy 2 éves autóban ennyi kilóméter legyen.
Ezek azok az autók amit "munkára" vesznek, belehajtanak 150-200 ezer kilómétert majd pár éves korukban eladják. Az pedig, hogy miként lesz bennük ilyen kevés kilóméter ? Hát ez Magyarország.
"Kedves előző, cégvezetők nem Dácsiával járnak külföldre tárgyalásokra hidd el, nekik az a "munka""
Hidd el nekem, hogy akik külföldre járnak tárgyalni, azok már nem A4-et vesznek. Ahol én megfordulok, ott a legtöbb ilyen céges autó Mondeo, Passat, Superb, A6, E-Klasse. Látni sok helyen Focust, de azok már nem a tárgyalós autók. Amit tényleg erre a célra használnak, az már nem A4, amit meg még nem erre használnak, azok pedig jellemzően olcsóbb autók.
Amit tényleg erre a célra használtak az pl ilyesmi lehet:
2-év 200 000km, viszont egy 3 millával olcsóbb is. Ha megnézed a használtautó-n, ez a két autó a legdrágábbak között van, gondolom nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!