Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit érhet az AC Schnitzer-em?

Mennyit érhet az AC Schnitzer-em?

Figyelt kérdés

Van egy 1989-es évjáratú AC Schnitzer ACS3 Sport típusú kocsim. Ennek az alapja egy E30-as M3-as BMW.

Nem ilyen "hülyegyerek tuningos" meg "pakettes", hanem echte AC Scnitzer! A Német Túraautó Bajnokság (DTT) N csoportjában indult típusnak az utcai változata.

32 ezer km van benne, teljesen patika állapotú. Mindenféle gányolástól, kokányolástól mentes. 100%-ig gyári. Még a vele adott gumigarnitúra is megvan. Igaz elég kopott már, de akkor is megvan az is:) Minden papírjával és szervizkönyvével.

Ma járt nálam egy BMW mániás fickó és tett a kocsira egy ajánlatot. Nem akarom eladni, de eléggé fent akadt a szemem az ár hallatán. Jóval többet mondott mint amennyit én gondoltam, hogy ér.

Mostmár kíváncsi lettem, hogy mennyi lehet a valós értéke neki. Kerestem a neten, de nem találtam ilyen kocsit eladót.

Van valakinek valami elképzelése, hogy mennyi lehet a reális értéke egy ilyen kocsinak?

2013. jún. 10. 18:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ez igaz, akkor egy kincs áll a garázsodban. A sima M3-ak is ritkák és nagyon drágák, az igazán szépek akár 30ezer eurónál is drágábbak, azaz kb. 10 milliót érnek. Elképzelhető, hogy a Te autód még ennél is többet ér. Szerintem ne add el, mert ez már befektetés, egyre többet fog érni.
2013. jún. 10. 19:04
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

ilyen különleges autóknak az értékét nehéz megállapítani, de ez alapján:

[link]

a mezei 320-318i szalon állapotú gépekért kérnek el 15-20 ezer eurot, a tied minimum a duplája véleményem szerint, de nem kizárt, hogy 50 ezer eurot is megér, bár nyilván ez attól függ találsz-e vevőt aki ennyit megad érte...

2013. jún. 10. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!