Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw (2002) e46 coupe -ra...

Bmw (2002) e46 coupe -ra keresek tuning első lökhárítót. Honnan, vagy milyen oldalakról tudnék rendelni?

Figyelt kérdés
találtam már párat de olyat amire azt lehetne mondani h valóban durva, morcos, vad lenne a kinézete olyat még nem és hát gondoltam hátha tud itt vki segíteni :)

2013. jún. 10. 16:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Nem szivesen segitek mert az e46-nak a gyari lokharitoja a legszebb, maximum egy M-es lokharitott vegyel ra. Egyeb ilyen nagy lokossel, singleframe, csavart diszek, morcossag, tyukracs csak nevetsegesse teszed magad es ocsmannya az autot.

kerlek a fentieket merlegeld es csak egy sima M-es lokharitot vegyel ra, itt adj fel hirdetest: powerfanatics.com

2013. jún. 10. 17:06
 2/11 Sinead ***** válasza:
87%
így van, a gyáriak a legszebbek rajta. M-es nagyon jó rá, de ha nagyon cserélni akarsz akkor körbe mindent cserélj ki, vagy inkább semmit, különben hülyének néznek.
2013. jún. 10. 17:09
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

valami olyasmit keresek ami feltűnő és kicsit vadabb lesz tőle de csak ízlésesen. tudom h ha ráverek egy nagy batár szart tikráccsal akk az röhejes. az M lökös az szép és tetszik is, de az a baj vele h rengeteg mászkál belőle az utakon épp ezért egy kicsit feltűnőbbet akarok de tényleg csak egy ízléses határon belül mert tisztában vagyok vele h hatalmas vasalódeszka, nagy diffúzor és négyzetméternyi tikrács nélkül is lehet tuningolni, SŐŐŐT !! :)

az első a lényeg, ahhoz majd keresek egy hátsót meg szoknyát.

a kerék az már megvan véve (füst színű vossen cv7)

2013. jún. 10. 17:21
 4/11 Sinead ***** válasza:
88%
m-es lökös plusz 30-40mm ültetés. ezzel már egyedi lesz.
2013. jún. 10. 17:49
 5/11 anonim ***** válasza:

OMG, az ilyenek miatt van rossz hírneve a BMW-seknek.

Igazuk van a többieknek, maradjon a gyári. A custom made lökösökkel csak bekerülsz a totalcar "jajj de csúnya" blogjába.

2013. jún. 10. 18:10
 6/11 anonim ***** válasza:

+1 a gyári M-packet optika és ültetés mellett.

A gyári mániások már ezért is megköveznének, de CSL lökhárítóból létezik utángyártott, amit én el tudnék képzelni az autón, bár a facelift előttin jobban mutat:

[link]

[link]

2013. jún. 10. 18:36
 7/11 Sinead ***** válasza:

én is tervezek egy e46 vásárlást a jövőben, a CSL csomagtartó fedél iszonyatosan jól néz ki rajtuk szerintem!

[link]

2013. jún. 10. 21:06
 8/11 anonim ***** válasza:

Egyedi lenne az amúgy is, ha nem férne hozzá, nem venné meg mindenféle 18-20 éves boyracer, hogy aztán karbon motorháztetőt, tuning lökhárítót (hogy mi benne a tuning azt nem tudom) és szárnyat, meg ki tudja még mit tegyen rá, ahelyett, hogy rendesen szervizeltetné.

Én még céges kocsinak vettem E46-ost, az újabb, facelifteset. Nem hittem el, amikor mondta valaki, de tényleg tuningolós lükegyerekek veszik ezt a típust. Főleg mióta a 2000 körüli szakadt példányokat meg tudják venni 1 millió körül, vagy az alatt, és előbb költenek tuningra, mint a karbantartásra. Most adhatom el, pedig sajnálom, mert nagyon jó autó. Veszek egy Volvot, azt mindig is előkelőbbnek tartottam és nem kevernek össze benne holmi hülyegyerekekkel.

2013. jún. 11. 10:02
 9/11 A kérdező kommentje:

8. azért kedves vagy nagyon h általánosítva szinte le 18 éves hülyegyerekeztél engem is. ;) csak megsúgom h 24 vagyok. a millás szakad példányokról meg annyit h egy e60at adtam cserébe ezért a 46osért.!

azt gondoltam hogy itt talán kapok rendes válaszokat arra amit pont keresek, de hát azt máshol kaptam meg, nah mindegy. am már megrendeltem a body kit-et.

[link]

..igen, a csl csomitartó az valóban jó ötlet. :)

2013. jún. 11. 21:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy nem szereted a tikrácsos batár szarokat, erre rendelsz egyet, ráadásul fos üvegszálból. Szerintem ronda lesz felrakva, de majd ha meglesz, szúrj be róla képet. A linkelt kép szerintem szét van photoshopolva, hogy valahogy álljon az autón.
2013. jún. 11. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!