Ha egy 50-es Yamaha robogót 70-es hengerrel szerelnek fel, és minden más eredeti maradt akkor ehet 3,2-3,5 litert, úgy hogy jól is menjen?
Míg te a gépeden számolsz Én addig csináltam is valamit!
Amúgy akármilyen tunningról beszélünk az mindig is a fogyasztást fogja növelni.
Nyilván többet eszik, mivel tépi neki és jobban megy, de ha ugyanúgy használná kevesebbet enne, mert jobb a hatásfok...
Ahogy a chiptuning is csökkenti az autó fogyasztását, HA nem változik a vezetési stílus, mivel ugyanazt a mozgási energiát kevesebb benzinből létre tudja hozni a motor, de nyilván ha jobban taposod, hogy kihasználd a plusz lóerőket, akkor nem fog kevesebbet enni...
Kérdező:
ha meg vagy vele elégedve ne bánts, felesleges amíg nem megy szét, ha 70-es, és gyári 50-eshez való főtengely van benne, idővel úgyis főtengelycsapágyas lesz, akkor pedig kiderül a hengerméret szétszedéskor
A chip tunning az picit más.Az kb hasonló mint ha egy kalapácsos gyújtást cserélni egy tirisztorosra amin val előgyújtásvezérlés.Itt természetesen jobb a fogyasztás.És itt nem plusz lóerőt kapsz hanem ami volt csak nem tudtad kihasználni.
Szerintem rezóval ha normálisan van használva szerintem azzal is egy icipicit biztos hogy többet fogyasztana.Lehet normálisan is vitázni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!