BMW találkozón lehet ilyet?
Soltvadkerten lesz Bömbitalálkozó. Ilyenkor lehet a Bömbiket közelebbről is szemügyre venni? Gondolok itt hogy beülsz stb. ? Vagy nem? :)
Hihetetlenül imádom ezt a márkát, szóval jó lenne, ha itt "ki tudnám magam élni". :))
Én saját fejemmel gondolkodva, megengedném hogy beüljön, tudom milyen az amikor találkozóra megy az ember
Motoros találkozóra szoktam járni, és én is végig ülöm a nekem tetsző motorokat, nincs benne semmi, az már más ha egy körre nem adják oda, de ez érthető nem teljesítmény huszároknak vannak kirakva a járművek :)
Első:
Hát igen, igazából ez lenne, -legalábbis szerintem- a normális hozzáállás, jó nem próbafülke hogy 5600 ember ki-be szálljon, de ha 1-2, mondjuk egy alapból nem hétköznapi darabba szeretne beülni, nem mondanám hogy ne. Szerintem enyhe bunkóság. Azért ilyen autókra nem csak kívülről kíváncsi az ember. - Az meg más hogy vezetni nem adja oda, az logikus, nem is várom el. :)
Második:
Oké! Majd élek a lehetőséggel! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!