Jogsinál mit kérnek?
Figyelt kérdés
(alkalmassági vizsgálaton)2009. okt. 7. 17:59
1/11 A kérdező kommentje:
Vért vesznek vagy valami ilyesmi komolyabb ? OFFOT NE ! SÜRGŐS :)
2009. okt. 7. 18:00
2/11 anonim válasza:
Elmégy a háziorvosodhoz, akivel jópofizol egy kicsit, közben megnézi a látásod és talán meghallgatja a légzésed + pulzust, majd elküld egy vérvételre. Nekem júniusban volt, de annyira jellegtelen vizsgálat volt, hogy már alig emlékszem rá. Ne izgulj, ez a legkönnyebb vizsga a jogosítványnál:)
3/11 anonim válasza:
Én odamentem, mondtam, hogy miért jöttem. Azt mondta rendben. Elkérte a pénzt és kinyomtatott egy papírt. Még a látásomat sem nézte meg, nem ám vérvétel és egyebek...
4/11 A kérdező kommentje:
Első válaszolóhoz : és nem emlékszel h vérképbe mit néztek ? mert mostvolt szülinapom.. és hát.. a mai fiatalság.. :S h nem-e néznek thc-t ?!
2009. okt. 7. 18:46
5/11 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi ;)
2009. okt. 7. 18:47
6/11 anonim válasza:
Nekünk bejött külön a doki a suliba ahol tanultuk a kreszt és ott vizsgált meg. Csak látást meg szívet, vérnyomást, légzést, ilyeneket nézett. kb 5 perc volt az egész.
7/11 anonim válasza:
első vagyok. Csak pár dolgot, vércukorszint, vas, és hasonlók, semmi komolyat. Rólam tudni kell, hogy én soha nem sportoltam, nagyon sok csokit eszek és imádom a régi magyaros kajákat, főként a pacalpörköltöt és társait, szal nagyon nem élek egészségesen és így is minden értékem nagyon jó volt, így szerintem neked se lesz jobb, fiatal szervezet elbírja a dolgot. Én annyit csináltam, hogy vizsga előtti két napban gyakorlatilag csak gyümölcsöt ettem + csirkemellet, ami szerintem segített egy kicsit.
8/11 anonim válasza:
Nekem konkrétan orvoshoz sem kellett elmennem, a KRESZ-oktatáson adtak egy papírt, hogy "az orvosi alkalmassági vizsgán megfelelt" [kacsint, kacsint]. Nem teljesen szabályos, de megspóroltak egy kört a dokihoz:D
9/11 anonim válasza:
tőletek vettek vért? nálam csak szemvizsgálat volt meg asszem gyógyszereket kérdezett de lehet hogy azt sem.
10/11 anonim válasza:
11:45 Tőlem se vettek vért, csak ilyen általános vizsgálatok voltak, mint pl suliorvosnál.
Szerintem aki elmegy a háziorvoshoz, ott kérhetnek vért, de nálunk helybe jött egy ilyen orvos és mindenkit megvizsgált még óra előtt egy külön szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!