Weendel kérdése:
Vettem egy nčgyütemű motrot és az öcsém kevert motorolajat a benzinhez mint a kétüteműnél és most nem megy a motor. Mi lehet ennek a következménye és hogy lehet legegyszerűbben helyrehozni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 19:44
1/5 anonim válasza:
Tankot leengedni, karburátorból kiönteni, friss benzinnel megtankolni és menni vele.
2/5 smitwesson válasza:
olajos benzint ne használj 4ütemübe mert elkokszosodnak a szelepek záró felületei, majd nem fog zárni majd beég és kész a baj, mert elvész a komresszió Te meg barom módjára pörgeted mint egy 2ütemüt és szétforog. űláttam már ilyet sajnos ( honda CB50 1970)
3/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy baj lehet belőle csak nem tudtam mekkora.. De nem mentem vele csak úgy kb 20 km-t. Holnap leeresztem a tankot és megpróbálom kitisztitani amennyire csak lehet és majd meglássuk mi lesz az eredmény :) Kb 6 liter volt még a tankban és ahhoz egy liter kevert benzin ment szóval remélem nem okozott nagy gondot mert kicsi volt a koncentráció. És köszönöm a válaszokat :)
2013. jún. 3. 23:28
4/5 anonim válasza:
Ha csak ennyi, akkor még leengedni sem muszáj, 6 literhez 1 liter keverék az semmi, annyitól nem lesz baja ne aggódj, azt hittem azzal töltötte fel, így nem gond.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát meggyűlt vele igy is a bajom :D Szét kellett szednem a karburátort és az egészet ki kellett takaritani, meg le kellett engedni a benzint is. Nem volt kis meló :D
2013. jún. 5. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!