Mennyit kereshetnek azok az emberek, akik ilyen autókkal járják mindennapjaikat?
Bentley continental gt
Bmw x6m
Audi a8 6.0 w12
Dodge challenger srt8
És hasonlók...
Én napi 45 km-t megyek, ami nem túl sok!
Ezzel a kevés km-el számolva csak az üzemanyag kerülne 2.000.000-ba évente!! Nagypapás vezetés mellett!
Ezek az emberek mennyit kereshetnek és mi lehet a foglalkozásuk?
A pénzügyi szektorban nem ritkák az "egyszeri halandókéhoz" képest brutális fizetések, milliós akár milliárdos osztalékok. Ezeket már nem frank alapú hitelre veszik. Te most ilyen 50-60-80 milliós autókon csodálkozol, nemrég volt a Lechner Ödön fasoron egy eladó lakás, potom 760 millióért! Igen jól olvasod, ehhez csak a közös költség havi 200 000Ft :)
Aki ilyen autókat vesz újonnan, annak már sokkal sokkal több pénze áll ingatlanban,befektetésben. És hogy számszerűsítsük is, a 10 leggazdagabb magyar közül pár, akinek 2011-12 között nőtt a vagyona ( 1 év alatt )
Várszegi Gábor 5 milliárd
Bige László 34 milliárd
Gattyán György 65 milliárd
Anka Márton 28 milliárd
Wáberer György 6 milliárd
Ez az egy éves vagyongyarapodás. Ebből azért már telik ilyen autókra :)
Egy barátom össze akart jönni egy csajjal.. De az inkább a volt csávóját választotta, szépen visszament hozzá. A csávó 43 éves, Svédországban él, lakberendező és 16 millió forint a havi fizetése. Ennyit keres minden egyes hónapban. Róla tudom, hogy van Range Rover Vouge Sport-ja, full-full extrás új 7-es BMW-je, meg még stb... Így azért könnyű. 2-3 hónapig spórol, aztán van egy luxusautója.
Én is rohadtul irigylem ezeket.
Elhiszem, hogy vannak milliárdos emberek, akik ek ez aprópénz, de én a sokkal lentebb lévő emberekre gondoltam, akiknek "éppen" futyjaegy ilyenre!
Ők mennyit kereshetnek?
Havi 6-800.000?
6-800 000 az zsebpénz. Ilyen autókhoz milliós fizetések kellenek.
Nemrég jött egy góré barátnőm munkahelyére az USA-ból, neki a cég fizeti a "lakhatást". Albérletre a havi kerete 600 000 forint. Vajon mennyi lehet a fizetése ? :D
Hihetetlen, hogy vannak ilyen szakmák...
18 vagyok, épp pályaválasztás előtt és fogalmam sincs, hogy merre tovább!
Nagyon jó tanuló vagyok, szinte bárhová bejutnék, egy kis túlzással persze :)
De el nem tudom képzelni, hogy hogyan lehet ennyit keresni bármivel is..
Kerdezo, nem tudom tisztaba vagy e vele, de ezek az emberek nem "cash"-re veszik ezeket az autokat, hanem hitelre, es havonta torlesztik a reszleteket.
Szoval ne ugy kepzeld el, hogy pl. kirantasz tizen huszon milliokat a zsebedbol, hanem a tobb tizezer forintos havi torlesztoreszlet nem vag foldhoz a fizetesedhez kepest.
Ha jo parszaz ezer forint a fizetesed, es jo ugyfelnek szamitasz a banknal, akkor alacsony(abb) kamatra megkapod a kocsit, viszont az utca embere azt fogja gondolni a verdat latva, hogy biztos fullon vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!